Melekturkann Nazmiye92 olsun herşey geçiyor yavaş yavaş düzelecek sonucunda,herşey onlar için daha şimdiden içimizdeyken bu duygu dünyaya geldikleri an hele rabbim o günleri de tez vakitte sağlıkla göstersin cümlemize🤗
Pnardadas Nazmiye92 Yaa kiyamammm🙁 Çok iyi anlıyorum ben her şeyden tiksinmistim eşim zorlayip dışarı çıkarıyordu belko birşey çeker.diye dışarda yemek fast food kokumca midem alt üst olurdu garibim ona kizardim bende kaç gece açım diye aglayarak uyudum bir bilsen su an 14 haftama girdim o zaman ki kadar kötü degilim ama normal diyelim yiyebildigim teksey makarna ve meyveler ve iki öğün allah kolaylik versin dikat et
Nazmiye92 Pnardadas amin Canım cümlemize inşallah 🤲 Olan eşlere oluyor, ikinci çocuğu iki kere düşünüp yaparlar artık 😂
Pnardadas Nazmiye92 keşke öyle olsa ya allah razi olsun kaynanama bir gün olsun yemek yaptırmadı önüme hazir getirdi çocuk gibi peşimde dolandı ama nafile olmayınca olmuyir cok zor cok allah herkese yardim etsin bizede inşallah
Bbsozlm Ah o kadar iyi anlıyorum ki bende 5+4 oldum bugün yemek yapamadım resmen soğan kokusunda salça kokusu bile midemi kaldırdı hiç bişey yiyemedim bi çubuk kraker midemi rahatlattı sende zorla belki rahatlatır canım rabbim yardımcımız olsun evlatlarımız sağlıklı olsunda değer herşeye
Nazmiye92 Bbsozlm amin inşallah 🤲 Burda da gördük ki herkes yaşıyormuş bunları, birbirimize destek olalım motive olalım inşallah geçecek bu zor dönemler 🤗
Pnardadas Nazmiye92 tuzlu çubuk kraker ye çizi viç onlar iyu geliyordu bana bide cevizli sucuklar oluyor yaa dene istersen onlarda olmasa aç kalirdim ben su an canım çekti cevizli sucuk bak😂
Nazmiye92 Pnardadas Ben hiç sevmem öyle cevizli sucukmuş, kuru kayısıymış, incirmiş, üzümmüş 🤮 Ama çok faydalı şeyler olduğunu biliyorum. Keşke severek tüketebilseydim 🙄
Pnardadas Nazmiye92 elimden geleni yapiyorum allah bin kere razi olsun ondan inşallah darisi başınıza öyle bir kaynana
Tombishamis Nazmiye92 insan hamilelikte o kadar garip oluyor ki normalde hic yemedigi seyleri cani cekiyor ben ilk gebeligimde nefret ettiğim halde 3 tabak arka arkaya işkembe çorbası icmistim🤣
nimetdeniz Nazmiye92 Canım ya kıyamam bende ilk 2 ay sadece tuzlu çubuk kraker ve siyah kola içebildim hiç bi şekilde bisey yiyemedim doktoruma sormuştum o zamanlar miden bulaniyosa zorlama kendini için ne alıyosa onu ye iç demişti bide sabah uyandıgin anda yataktan kalkmadan bisey at ağzına kuru biseyler mideni bastırır geçicek inşallah biraz sabir
B-P-R Nazmiye92 çok Normal Canın Hiç Bişey İstemezse Bile Meyve Ve Tuzlu Salatalık Ye Ben mide Bulantisindan Halsizlikden Başımı Kaldiramiyodum şimdi 3 ayı geçtim diye Mide Bulantım sadece Sabahları oluyo ama halsizlige Yorgunluğa Hla devam Hayırlısıyla 3 aya Girince Kafan rahatlar biraz Mecbur Cekiceksin ben yataktan Dahi Çıkmıyorum Şuan bile 🤭
Nazmiye92 B-P-R Kısa sürsün diye dua ediyorum bu durum. Ne zamana kadar hazır yiyeceğim 🤔 Ben de öyle bu hafta çamaşır asmaktan başka birşey yapmadım, eşime diyorum ev çöp ev oldu ben duramıyorum. Sen yapma ben yaparım diyor, kaldıkça da kalıyor 😄
Bebekveben 8+6 yim 2 gündür kendi saçlarımdan tiksiniyorum. Dokunmak istemiyorum adeta psikolojim bozuldu 😥 bu hamilelik ne garip birşeymiş 😂
Nazmiye92 Bebekveben Aaa ben normalde çok tiksinirim saçtan duşakabinden kendi saçlarımı zorla kağıt havluyla falan alırım ama kafamdaki saçlarla alakalı bir sorunum yok 😂 İnşallah da olmaz. Senin bu durumun da çabuk geçer inşalalh 🙏
EsilaErtugrul Benimde tam 6 haftalıkken başlamıştı mide bulantı,kusma. Suanda 9+1 haftalığım. Hala mide bulantım var kusmalarım kesildi,herşeyden tiksindim 1 hafta annemde kaldım brazda kayınvalidemde kaldım. Onlar yemek yapınca yiyebiliyorum ama kendim yapınca yiyemiyorum cok tuhaf ama öyle malesef. Bide benim ikiz gebelik o yüzden cok daha fazla yaşıyoruz herşeyi🤢 ama geçicek inşallah hamileligin en zor zamanları,hiçbirşeyden tat almıyorsunuz hiçbirşey yapasınız gelmiyor,hep uyumak hep yatmak istiyosunuz,kolunuzu dahi kaldırcak haliniz olmuyor değişik duygulara kapılıyosunuz. hepsi hormonlar sayesinde😂 ben hatta su aralar hep böyle kalıcam heralde ben diye düşünüyorum. Ama ilk kızımdada böyleydim hepsi geçti bundada geçicek😊
Nazmiye92 EsilaErtugrul Çok şükür mide bulantım kusmam yok ama şu tiksinme olayı mahvetti beni. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum açıkçası gidip annem de kalayım diyorum, o da çalışıyor ama en azından akşamları yemek yiyebilirim. Tecrübelisiniz kendinizi daha çok teskin edebilirsiniz ama bizler ilki yaşıyoruz haliyle ne olacak nasıl olacak bilemiyoruz 🙃