Eymn3416 2019-ikra
anca yazabiliyorum dikişlerim var çok ağrım var kızlar oturamıyorum yürüyemiyorum 4 tane dikişim var kesi atıldı ağlıyorum 2 gündür hani normal doğum sonrası çok kolaydı diye :((( belki de benim şansıma böyle oldu. Onun dışında herşey iyiydi pazar gece saat 1 gibi regl sancısı gibi ağrım olmaya başladı ama hafifti yani sabah 6 ya kadar devam etti sonra baktım kan geldi peçeteye ozaman korktum ne okur ne olmaz diye hastaneye gittim gittiğimde 5 cm açıklığım oldugunu söylediler şaşırdım yolu yarılanmıştım ve gayet iyiydim sonra kendi doktorum geldi sabah 8 gibiydi kontrol etti suni sancı taktı ve suyunu patlattı Allah ondan sonra ipler koptu :) ama 2.30 saat süreü toplam sancı ve doğum aşaması herkeste çok şaşırdı ilk doğum olmasına rağmen bu kadar hızlı ilerlemesine çok şükür 10.30 da oğlumu kucağıma verdiler sütüm de geldi hemen anında emdi çok şükürm, 53 cm 3,800 doğdu 🥹 3 ıkınmada kucğıdaydı bence en kokayı doğum anıydı bana , şuan daha kötüyüm dikişlerden ötürü umarım o da bir an önce geçer , darısı sizlere hayırlısıyla inşallah