Kizilciksurubu Minisanne12 Yüz üstü ve sırt üstü yatmak, kokoreç, sucuk, midye yemek, işkembe, kelle paça içmek, yumurtayı sarısına bakarak yemek 😂😂
Ada_ada Minisanne12 Acaba bebeğe zarar verir miyim diye düşünmeden yatmak, ciğer yemek, kola içmek, rahat spor yapmak, yüksek bel kot giymek🙈 he bir de en önemlisi ailemin yanına seyahat edebilmek,Allahın izniyle birdahaki yazı dört gözle bekliyorum😍
sekerinannesi_ Minisanne12 Soğuk içecekten kastettiğim kola, limonata, Frutti falan🥲 Ev yapımı şekersiz istemiyorum 🤦🏻♀️
Minisanne12 sekerinannesi_ onların tadı yok gerçekten hazır daha güzel ama gebelik şekerin var dedin sıkıntı olabilir 🥲
Sena00 Minisanne12 yüz üstü uyumak çılgınca temizlik yapıp herşeyin altının üstünden geçirmek istiyorum
Ada_ada bebisimbenmmm Ben tavuk ciğerini çok severim ama minik minik yiyorum yersem, nebileyim doktorlar çok zararlı filan diyor. hunharca yemek istiyorum😂
bebisimbenmmm Ada_ada tavuk hic yemedim açıkçası ama kuzu veya dana cigeri yiyoruz ya urfadayix birde yemesek ayip olur yani🤭😅
ErhanKubra Minisanne12 özgürce hareket etmeyi özledim çok hareketli biriyim şuan erken doğum riskim olduğu için hiç bi şey yapamıyorum