Senannnn Minisanne12 kokoreç midye yerim yüz üstü yatarım sırt üstü yatmayıda özledim 38+5 az kaldı 🤩
Zumzugukodummuzzingillatirim Minisanne12 kocam öğrendiğimiz yeni bebeden sonra sushiyi yasakladı. Üstelik tamda sushi günü yapacakken. Doğurayım hastaneye getirticem yeminle dldldldl
Zeusangelll Peraninannesisena ben hamileyim içiyorum elimden gelmiyor bırakamıyorum yapamıyorum keşke bende icmeseydim
Suna-23 SNurays bende vala keratin yaptrcam direk . Yaptrcapım hafta hamile oldumu öğrendim yapamadım
mnli SNurays benim de kestirmek ve boyatmak ama kuaförde geçirecek o kadar zamanım olmayacak galiba 😂
Senannnn Minisanne12 çok şükür ama son günleri beklemek daha zor sürekli doğuracak mıyım bu sefer diye düşünüyorum 😄
Serife2323 Benim de aklım kelle paça kokoreç sucukta😄 bir de yüz üstü yatmak tabiki ah o zamanlar gelebilir mi acaba 33+6 bugün 😂
Minisanne12 Zumzugukodummuzzingillatirim hayırlı olsun canım işte hayat planlarını bizden önce yapıyor🤭🤍
Tugrann-annesi0404 Yazmelegi_ Ay göğsüm yara oluyor bu defa da ya ondan ya sütten yatamıyorum. Ama ben de çok özledim
Aycan1234 Sandalyeye çıkıp çıkıp inmek tezgehin üstünden atlamak saçma sapan şeyler yapmak istiyorum 😂😂😆