Gizemmiray35 MirsT evet gerçekten öyle büyük kızım 16 yaşında şuan hiç kıyamıyor bana her işi o yapmak istiyor 🤲kız çocuğu başka
znkara Rzgrn_Annesi133 sırtı dönük ve bacaklarını altına almıştı 😂 çok uğraştı doktorum gördüğüm kadarıyla kıza benziyor dedi ama net değil 🙈
Rukiyeaktay Rzgrn_Annesi133 Ahhh canım sorma onu ☺ benim de 2 oğlum var. Sürpriz oldu şimdi de 3. Ye hamileyim kız olmasını çok istiyorum. Doktor koza benziyor dedi ama ben hala inanamıyorum. Yarın detaylı ultrason var bakalım orada belli olacak. Sağlıklı olsunlar da önemli olan o ☺🙏
Glcn12 Rzgrn_Annesi133 bende siz gibi düşünüyorum ya bir oğlum var birde kızım olsun istiyorum tabi ama başı sağlık olsun 20 haftalık olduk cinsiyetimiz inşallah cuma günü belli olur en son kız dedilerdi ama daha net değil
Kbr_sn Rzgrn_Annesi133 Allah gönlüne göre versin cnm bn ztn buna çok kızıyorum bnmde ikinci gebeliğim bir kizim var ve kendisi bnm canım yani saçının teli düşse bnm için yanar şimdi erkek Bebek istiyorum diyince herkes linçliyor kız evlat evlat degilmi evlat da biz kız olunca oğlan oluncs sokağa atacak değiliz demi ama gönül istiyor ikisi de olsun ilk hamileligimde ne olursa olsun dedim kızım olunca sevindim oh deddim cicili bicili giyfircm çantalar tokalar alcm diye şimdi kızımda her şeyi yaşadım. Ve şimdi erkek istiyorum gömlek pantolon giydirip kemer takip tras ettirmek istiyorum bu normal yani sininde insll sağlıklı sıhhatli bir kızıniz olur gerçekten kız evlat çok başka da bsy yani 🥰😂
Mavibulutt Rzgrn_Annesi133 bende senin gibiydim. Doktor 2. Ye de erkek diyince dondum kaldım. Ama herkes aynı cins kardeş olunca çok daha iyi anlaştığını ilerde arkadaş sırdaş olduğunu söylüyor.
Cansut20 2.inşallah kız olur kız istiyorum gibi söylemlerde bulunmak düşünmek hayal etmek vs vs Allah katında günah oluyor mudur ki :(
Cansut20 Günümüzde çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan çiftlerin olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda bebek beklediğinin müjdesini alan ancak ‘beklenen cinsiyet’ oluşmadığı için isyan etmek bulunabilecek en haksız istektir. Evladın kız ya da erkek olmasının hangisinin hayır getireceğini bilen yalnızca Allah’tır. Dolayısıyla da bazı çiftler kız ya da erkek bebek takıntısını ne kadar sürdürseler de belki de Allah (c.c) hayır getirmeyeceği için o kimseye diğer cinsiyetteki bebeği nasip edebilir. Şer görünen de hayır, hayır görünende de şer olabileceği için Müslümana yakışan en güzel hareket teslim olmaktır. Dolayısıyla da ilk önce hayırlı ve sağlıklı bir evlat; daha sonra isteniyorsa cinsiyet için dua edilmelidir. 🙏🤲
__mom1 Sağlıklı olsun, vatana millete hayırlı olsun, bahtı güzel olsun, ömrü uzun olsun ister kız olsun ister erkek olsun. Allah acısını göstermesin yeter bana
Tugraseda Rzgrn_Annesi133 bugün bana cinsiyeti erkek dediğimde burun kıvırdılar 😂 öyle deme allah sağlık versin başka bişe istemem dedim. Bozulduğumu görünce beni teselli etmek için olsun kız cocuk büyütmek zor bu devirde erkek en iyisi bosver dediler😂😂 benim 6 yasında bi oğlum var ikinci cocuğumun kız olmasını cok isterdim, sizinde dediğiniz gibi birde o duyguyu tatmak isterdim. Ama rabbimden gelen başım gözüm üstüne sağlıklı ve hayırlı evlat olmasından baska ne isteyebilirimki
tubimom Rzgrn_Annesi133 hayırlı evlat olsunda bence hiç önemi yok cinsiyetin biz ikinciyi de daha çok hep kız bekledik erkek çıktı hiç öyle büyük tepkimiz olmadı ikisini de istiyorduk
znkara Rzgrn_Annesi133 1 ay bekleyeceğim mecbur 😅 ama hareketleri falan oğlumdan çok farklıydı daha narin sanki çünkü oğlum bu haftalarda yerinde durmuyordu hiç
inci_tanesi Rzgrn_Annesi133 Olanda hayır vardır bunu hiç bir zaman unutmamak lazım bende çok istemiştim bir kızım olsun olmadı nasip iki tane oğlum var doğunca o his geçiyor aşkla buyutuyorsun insallah gonlunuzce olur
3prens1prensesmom Rzgrn_Annesi133 ahh canim oyle anliyorum kiiiiii 3 oglum var 4.ye gebeyim kiz dedi doktor ben gozyaslarina boguldum sanki hic cocugum olmamis gibiydi o kadar mutlu oldum insan elinde ne yoksa onu ister bazilari bunu evlat ayirt etmek olarak algilar ama degil. benim cocukluk hayalimdi bi kizimin olmasi benimle birlikte buyumesi ama olsun rabbim boyle uygun gormus . Sirf cinsiyet degisir diye kiyafet dahi alamadim o kdar inanamiyorum kizimin olacagina detayliyi bekliyorum 😍 allah gonlundekini nasip etsin insallah 💐 benim komsumunda 3 kizi vardi erkek istiyordu onunda 4.de erkek oldu ☺️ simdi her gun konusuyorum adini koydum kizim kizim diyorum mutlu ediyor beni 3 abiyle isin cok zor annem diyorum cokta hosuma gidiyor harika abi olacaklarina eminim😍😍😍
Orkidecicegim 3prens1prensesmom benimde iki kızım var tekrar hamile olduğu mu öğrendiğimde bende erkek olsun istedim hep allahım gönlümdekini hayılrı kıl dedim nasip et dedim 16. Haftada doktorum oğlun olacak dediğinde inanamadım oğlum mu dedim gözlerim doldu hala inanamıyorum 🤦🏻♀️ karnımı severken oğlum diyorum nasıl tuhaf geliyor nasıl içim kıpır kıpır hele kızlarım oğlan diye havalara uçtular Allahım çok şükür ☺☺
Orkidecicegim 3prens1prensesmom benimde iki kızım var tekrar hamile olduğu mu öğrendiğimde bende erkek olsun istedim hep allahım gönlümdekini hayılrı kıl dedim nasip et dedim 16. Haftada doktorum oğlun olacak dediğinde inanamadım oğlum mu dedim gözlerim doldu hala inanamıyorum 🤦🏻♀️ karnımı severken oğlum diyorum nasıl tuhaf geliyor nasıl içim kıpır kıpır hele kızlarım oğlan diye havalara uçtular Allahım çok şükür ☺☺
Gamzekck_ Tabi sağlıklı olmaları temennimiz ama evde oğlum var suanda hamileyim kızım olmasını isterim. Kız evladı anne için çok güzel bir duygu ben tek kızım annem hep der keşke 3 tane olsaydınız 😂