Bebiskosuu Rzgrn_Annesi133 öncelikle herkes hem oğlu hem kızı olsun istemiyor benim erkek çocuk merakım yok mesela. Kızım olacak Allah izin verirse 2. Olursa yine kız olsun ibirbirleriyle çok sıkı ilişkileri olsun isterim. Ayrıca su iki meyve tatma benzetmesi bana inanılmaz mide bulandırıcı çok kaba geliyor. Ayrıca bebeğin cinsiyeti belli eğer erkekse sizin kız istediğinizi kendisinin istenmediğini hissediyordur ne üzücü. Nasip demek lazım bazen her şeyin hayırlısı bu hayatta hayırlı evlat olsun diye heves etseniz daha güzel olur sanki
Rzgrn_Annesi133 Bebiskosuu düşüncenize saygı duyuyorum oda benim düşüncem ayrıca karnımdaki bebeği istemiyorum vs de bulunmadım üzülmesini tabiki istemem oda benm evladım sizin düşünceniz
MirsT Rzgrn_Annesi133 20 de değişmezse diyorum 😅😂 ya 12. Hafta da aslında net demedi bende hatta dedim eşim ile birlikte 3 erkek Allah yardım etsin bana 😅😅 diğer oğlum da hareketli çünkü 16 da kız dedi gülüvermişim darısı sana
Guldenn Rzgrn_Annesi133 bende çok istedim 2. Çocuğuma kız olsun bugün detaylıda netleşti erkek gene sağlıklı çok şükür nasip her şwy
pinkpanter72 Rzgrn_Annesi133 aynen bizde ikinciyi kız istiyorduk am işte nasip yine erkek sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsunlar da
Rzgrn_Annesi133 pinkpanter72 benim ile aynı duyguyu yaşayan çok kardeşim varmış nasip canm 3. De belki olur
znkara Rzgrn_Annesi133 aynı düşüncedeyim benimde oğlum var kız olsa güzel olur ama en önemlisi sağlıklı olması tabi yarın öğreneceğiz bizde hayırlısı olsun ☺️
Birbahargunu Ben iki meyveyi falan tatmak düşüncesinde hiç degilim evlat kaybını yaşadığım için bana boş geliyo bunlar ister iki oğlan ister iki kiz olsun Allah’ın nasibi hangisini uygun görürse o sorun edecek bir konu değil bence erkekse de
Nursena2023 Rzgrn_Annesi133 Bende 3. Ye hamileyim 2 tane oğlum var. Bugün bebeğin de erkek olduğunu öğrendim 🤭
Gizemmiray35 Rzgrn_Annesi133 tabiki öyle insan ikisindede tatmak istiyor ama olmayınca da olmuyor 2 kızım vardı on yıl sonra 3. ye hamile kaldım erkeğe çok odaklanmıştık ama bu da kız Allah hayırlısını versin
MirsT Gizemmiray35 çok şanslısın ☺️ Rabbim hayırlı evlat etsin hepsini tabi ama kız ayrı düşkün oluyor anneye babaya ayrı bir yardımcı oluyorlar
Gizemmiray35 MirsT evet gerçekten öyle büyük kızım 16 yaşında şuan hiç kıyamıyor bana her işi o yapmak istiyor 🤲kız çocuğu başka
Trldyg Benim de bir oğlum vardı yine oğlan oluyor bende kız istemiştim ama sağlıklı olsunlar tek, hiç olmayan ne yapsın 🥺