Rbaaydd Anonim3447 özel birinci hastanesi Beylikdüzü Hatice hanım çok memnunum doğum en son 8000 normal 12000 sezeryandı zam gelecekti net bilmiyorum
babyasyanil Anonim3447 bebeğim hiç yüzünü göstermediği için bize vermedi ama normalde veriyor. Bana hiç sezaryen konusunu bile açmadı bebeğin normal pozisyonda duruyor doğurursun dedi doğurdum😅
Anonim3447 babyasyanil o kadar dolu ki zorla randevu aldım haftam ileri olduğu için muayene edip sonra karar verecek doğuma alirmi diye
Anonim3447 babyasyanil evet ama muayene oldum çatı muayenesi de yaptı normal doğuma uygunum ama hiç acilmam filan yok bakalım nasıl ilerliyecez
Anonim3447 babyasyanil evet uygunmuşum cok şükür bakalım hayırlısı olsun bu arada doğum ücreti dışında başka ücret ödediniz mi ve odanız tek kişilik miydi
babyasyanil Anonim3447 yok sadece doğum ücreti ödedim. Odaların hepsi tek kisilik🥰 sordunuz mu ne kadar olmuş normal doğum
Anonim3447 babyasyanil sizin Instagram sayfasında resminiz var mı sanırım resim atıyorlar takibe aldım doktoru
Zeynepdgdln Anonim3447 Beylikdüzü Kolan hospital arzu Aydın çuhalı ilk kızımıda takibini ve doğumunu yaptı yine ona gidiyorum ve çok memnunum ama doğum ücretini hiç sormadım bi fikrim yok
babyasyanil Anonim3447 siz hissediyorsunuz geleceği vakti😍 ben erken doğururum kesin demiştim 36+1 de doğdu
Anonim3447 babyasyanil havalar o kadar sıcak ki bende doğurmam diye korkuyorum normalde 33 haftadaylen erken doğum riskim vardı ama şuan yok
Anonim3447 babyasyanil şuan ne gelmesine belirti nede açılmam var 2 kere devlette 1 kere özelde alttan muayene oldum ama bakalım artık