Amineazra Anonim3447 bağcılar şafak hastanesi Sema yılmaz hanıma gidiyorum çok memnunum kendisinden doğum ücreti 9 bin ama zam gelecek maalesef
Rbaaydd Anonim3447 özel birinci hastanesi Beylikdüzü Hatice hanım çok memnunum doğum en son 8000 normal 12000 sezeryandı zam gelecekti net bilmiyorum
babyasyanil Anonim3447 nereida hanımdı doktorum kendisi aşırı tatlı ve pozitif biri. Hastane cok temiz calısanları güleryüzlü cok memnun kaldım doğumumdanda hastanedende
Ayseciik Anonim3447 valla ilk oğlum sezeryan bu nasıl olur bilmiyorum sezeryanla olabilir normalde gündüz dışarı çıkma akşam 7den sonra çık 1 2 saat yürüyüş yap dedi ben çok memnunum çok güzel ilgileniyor
Ayseciik Anonim3447 şuan 34+5im doktor her muayenede renkli bakıyor bebeğe resimleri renkli veriyor gayet güzel ilgileniyor muayne ücreti 580 TL
babyasyanil Anonim3447 bebeğim hiç yüzünü göstermediği için bize vermedi ama normalde veriyor. Bana hiç sezaryen konusunu bile açmadı bebeğin normal pozisyonda duruyor doğurursun dedi doğurdum😅