Nurays95 Ae3800 bılmıyorum ki canım ben cok konusamadım doktorla doguma cagırdılar. Ctesı gel kalp atısı ıcın dedı sadece. Bıde haftasını soyledı o kadar
Tobeshh snyulk bende de çok fena baş dönmesi halsizlik var hiç birşey yapamıyorum hep uzanıyorum hele uyuyup uyandığımda kendime gelmem 1 saati buluyor çok kötü oluyorum.
Minigiim-vebenn52 Elvedaa evet ya bende iki kilo vermişim ama göbeğim belli oluyo gören hamile misin diyo 😂
snyulk Tobeshh aynıyız hemen hemen 7+3 benimde şuan, folik asite başlayınca baş dönmelerim düzelmiş olabilir benim 7 temmuzdan beri içiyorum d vitamini b12 de alıyorum
Tobeshh snyulk bana henüz vitamin vermedi doktor folik asit bayadır kullanıyorum hamilelikten öncede kullanıyordum. Birde progestan içiyorum oda zaten çok baş dönmesi yapıyor. Baya baya aynıymış haftamız 🥰
snyulk Tobeshh kadın dogum doktoru folik asit verdi aslında sadece d vitamini ile b12 ye normalde de eksik diye kullanıyordum doktorumda devam etmemi söyledi ☺️
Tobeshh snyulk anladım cnm inş hep böyle güzel sağlıkla ilerler herşey 🙏 benim haftaya çarşamba tekrardan kontrolüm var kese etrafında kanamalarım vardı en son gittiğimde onu takip ediyoruz.
Nurays95 Ae3800 gıttık canım az önce geldim. 5+6 gun oldu. Bebek goruldu. Kalp atısını haftaya dinleyelim dedı canım. Çok şükür 😇