Nurays95 Ae3800 evet canım bende gıttım keseyı gorduk cok sukur. Haftaya ctesı cagırdı bızıde. 4 haftalıkmışım ben gec dollenme olmus 😂
Nurays95 Ae3800 ayy gercekten aynı gıdıyor. Amınn canım 😇 🥰 Sana net haftasını soyledı mı canım. Bana net bısı soylemedı. Doguma giriyordu hemen baktı ctesıye cagırdı.
Nurays95 Ae3800 bana son adet tarıhımı sordu ama benımkı oyle cıkmadı. 3 4 haftalık dıyebılırız dedı. Haftaya gıttıgımızde ozellıkle hafta ve gun sorucam.
Ae3800 Nurays95 son adet tarihinin başlangıcı ne canım çünkü bütün sitelerde falanda öyle hesaplanıyor
Nurays95 Ae3800 1 hazıran. Doktor sordu ama benımkı oyle cıkmadı canım. Bıdahakı gıttıgımde sorucam. Kese boyutuna göre soyledı bana haftayı. Sızın kese boyutu neydı soyledı mı
Benazir_507 esra__94 evet ben 1 nisanda düşük yaptım şimdi tekrar gebeyim eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var ve indirekt coombs testi pozitif çıktı bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
Gencoglugizem Fulya1993 aynen öyle birde 6 öğün yemelisin diyorlar ben 2 öğünü zor yiyorum suyu zor içiyorum
Fulya1993 Gencoglugizem benim ilk hamileliğim hep bulantı ile geçmişti su icemezdim ilk 5 ay 7 kilo vermiştim hiç hamile gibi değildim bunda da yiyorum çok olmasa da ama şişkinlik ve uyku sadece uyumak istiyorum ama 2 buçuk yaşında da kızım var ne mümkün
Gencoglugizem Fulya1993 ahahahha olsun olsun ikisini de Rabbim sana bağışlasın canım benim en kötü gününüz hep böyle olsun 😌