Zeeyn Merhabalar 6+4 haftalığızz 🌸 bunca yazılan şeyleri okuyorum içimden oh be yalnız değilmişim diyorum, ama ben bazen hiç hissetmiyorum sanki hamile değilmişim gibi bilmiyorum alışma evresi oluşur zamanla 🥰🥰
Ayseyllmz Elif380 kasik ağrım Bende de oluyor gece bı uyandım sanki biri tekme atmış derecede acı verdi kasığım.. 7+2 yım normal mi ki
Ayseyllmz Aleynacete yanlış bilgilendirme yapmayalim lütfen.. ben 3 gün geciktim 55bin kusurlerde çıktı.. tek bebek üstelik.. doktorum bile ikiz demedi sonuca bakınca.. yani belkide boş yere ümit vermeyin😵💫 yazık günah :(
December FatmaE hiç denemedim daha çok sisircekmis gibi hissediyorum siskinlikten yuruyemiyorum. Maden suyu iyi geliyorsa deneyeyim :(
Meriva Tugcekmr Merhaba bende yeni gebeyim 5 haftalık Allah hepimize kolaylıkla ve sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah amin. Bende de inanılmaz gaz var doğru düzgün bişey de yemiyorum bugün doktorum naptın bu ne göbek gazlı neler yiyorsun kuru fasülye nohut mu yiyorsun dedi😂 Bende sadece benim bünyem gaz ve şişkinlik yapıyor diye düşündüm sizlerde de olunca bi sevindim inş geçer çünkü şuan 4 aylık hamile göbeğim var şişkinlikten
Tobeshh snyulk bende de çok fena baş dönmesi halsizlik var hiç birşey yapamıyorum hep uzanıyorum hele uyuyup uyandığımda kendime gelmem 1 saati buluyor çok kötü oluyorum.
515 Bende 5+4 deyim şu an son adet tarihim 3 hazirandi 20.haftalik da bir dusugum var bunda da çok tedirginim
Ezoo28 Ae3800 inşallah ama hiç sanmıyorum nasıl bı bağımlılıksa yine de ara ara canım istiyor doğuma kadar vakit var gerçi inşallah tekrar baslamam
tststs Tugcekmr 4 haftalıgım kızlar bıraz bulantılar basladı ama ıştah gıttı tatlı ıstegım tamamen gıttı
Mustafaalpereninannesi Tugcekmr benim karnım biraz çıktı mide bulantılarım hatsafada, baş donmelerim ,göğüs hassasiyeti çok fazla ama iyi olsun yeter 9+3.selamlar 😁😁😁
ElifKarata Ay_senurd6 hayrli olsun canım 🥰🥰🥰🥰😇😇😇Rabbım sağlıkla sıhhatle vaktinde kavuşmayı nasip etsin herbirimize