ekc asel_asl 2 tüp 1 doğal gebeliğim oldu ama bulantım olmadı. Sadece yemek yerken bazen hafif bulantı tiksinti yaşadım bu yüzden bulantım yok diye stres yapma şanslı gruptan olabilirsin☺️
8mucizem8 asel_asl ben hamile olduğumu bilmiyordum oruçlukta sürekli kusuyordum 3 4 haftalık falandı ve orucum bozuluyordu adette gecikince hamile olduğumu öğrendim mide bulantısı sayesinde
Ilba_34 Bu postu okurken koşa koşa lavaboya gitmem peki 😪 8. Hafta gibi başladı şuan 13. Haftamın sonuna doğru gidiyorum hala devam ediyor ilaç da etki etmiyor sabahları hiç bişey yiyemiyorum akşam eşim gelince yapıyor bişeyler öyle yiyorum 🫤
KsedaGG asel_asl ilk öğrendiğim gün başladı 4-5 haftalık gibi. 8-9 da pik yapıyor ve 14 teyiz hala devam ediyor şiddetli. Çok zor arkadaşlar herkese Allah yardım etsin
Eliffc01 asel_asl Herkeste mide bulantısı olacak diye bir şey yok. Benimki de 7. 8. Haftada falan başladı. 16. 17. Haftada falan bitti. Ama benim annemde hiç olmamis mesela. 🥰🙂
Aylinsevim Hiç bir zaman şükür hamilelegim cok guzel gecti 🤭🤭 erken dogum riskim vardi 29 haftada o zamanlar zorluk cektim yürümekte vs. Sukur o durumda gecti son 11 günümüz 🥲🥲
Yurdanuradsz 30 haftalık hamileyim son 1 haftaya kadar mide bulantısı ne bilmezdim şimdi bulantıdan başımı kaldıramıyorum 🥺
Meralmert HKbraa bende dün akşam iki tane içip uyudum çok işe yaradı şuan çok şükür mide bulantim yok