Tuba_cagla asel_asl benimde 6. Haftada başladı şuan 18 haftaligim bayağı azaldı. Yok denecek kadar az. Tamamen kesinlikle bitmiyor ama o zor kısım geçti. İnan bulantıların başlayınca bu isteğin nefrete dönüşecek. Çünkü normal haldeki gibi değil. Nefes almaktan bile aciz kaliyosun uyuyamiyosun uyanamiyosun berbat bişey en güzeli bulantisiz atlatabilmen. İnşallah sağlıkla. Ha bulantı varsa da kötü bişey yok yani normal karşılanıyor. Ama yasamamani temenni ediyorum 😁😁
Nursema30 asel_asl 5 hafta daha erken bulantı içim 7,8 de çıkar . Ama dua edin olmasın çünkü ne hamileliğin tadına varabilirsin neden yedisinden bi şey anlarsın ben 6 ay ölü gibiydim
Nuremses asel_asl 17.haftama girdim hamileliğim boyunca hiç bulantı hıssını bıle yaşamadım bence çok normal
Gamze772 asel_asl başka birşey iste hamile hamile 😂 bildiğin bulantı gibi değil bu anandan emdigini burnundan getiriyor inşallah hiç olmaz rahat geçer hamileliğiniz hayırlı olsun🌸
tubikya 5 hafta aşırı erken kuzum ya, ben öğürüyordumm zorlaaa sanki hamilelik sadece kusmak demekmiş gibi🤦🏼♀️ sonra noldu biliyor musun 6 ay kustum hayat zindan oldu. Bekle ve inş kusmazsın iyi düşün🥲
Mustafaalpereninannesi asel_asl ben 9 haftalık olduk ve başladı 3 gündür herşeyden midem bulanıyor ve ağız dolusu kusmak istiyorum sürekli
HKbraa Meralmert ben 6.haftadan 17.haftaya kadar devamlı kullandım her gece yatmadan önce 2 tane içiyordum biraz hafifletiyordu. Onu içmediğimde bütün gün kusuyordum.
Meralmert HKbraa bende dün akşam iki tane içip uyudum çok işe yaradı şuan çok şükür mide bulantim yok
Gulsahim Glcn_53 gerçekten de öyleyiz diğer türlüsü çok zor kızımda yaşamıştım ama bu minnoş 3 numara annesine torpil geçiyor 🤗🥰😁
piyanoogrtmnanne asel_asl herkesin süreci farklı ilerliyor… Benim ilk haftalar mahvetmişti kusma yoktu ama çalkalanıp duruyordu. İkinci trimestera başlayınca geçti
Didemmm88 asel_asl 7. Aya girdim hiç bulantım olmalı. Kişiden kişiye değişiyor bu durum bence. Rahat olun