Nurcanben Kızlar 4 Ağustosta doğuruyorum bugün aldık günümüzü aşırı heyecanlıyım sizinle de paylaşmak istedim 🥰
zeynozey Nurcanben ay muhtemelen banada o günlere tarih verecej doktor haftaya pazartesi randevum var bakalımm☺️ sağlıkla gelsinler minikler 🤲🏻🤲🏻
Youngmotherr Nurcanben boşver geçerli oluyo yine de 😂😂 bende 25 temmuzda sezaryen olacağım ama bir avazda olsun yine de 🤣🤣
tahminazengin1 Nurcanben Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🥰 Normal doğum olsa benimde 2 Ağustosa denk geliyodu ama sezaryen olacak bu cuma günü gün vermek için çağırdı 36+2 oluyorum acaba bana hangi haftaya gün verir size tam hangi haftaya gün verdi
Nurcanben tahminazengin1 benim şuan 34+4 4 Ağustosa gün verdi 😂 umarım sizde sağ salim kucaginiza alirsiniz 🙏
Gmzeakky Nurcanben ayyy bende tam 34+4 şimdi siz söyleyince kendim dogurak gibi hissettim ama bizim daha belli degil😄
Gmzeakky Nurcanben inşallah Bi çırpıda dogar sanciniz agriniz olmaz 😄 ben normalden çok sezaryenden korkuyorum😄😄
Nurcanben Gmzeakky ağrım inşallah olmaz öyle çok sezeryan sonrası bakalım hayırlısı neyse o olsun çok teşekkür ederim 🙏🥰