Neslibt72 öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah hiç bir şey Çıkmaz. Bundan yaklaşık 2 ay önce benzer bir süreç yaşadım. İgm pozitif olduğu için avidite testi tapıldı ve igg negatif olduğu için hesaplanamadı. 2 hafta sonra tekrar avidite yapıldı ve yine igm pozitif , igg negatif. 3 hafta sonra tekrar yapıldı ve çok şükür ikisi de negatifleşti. Yalancı pozitif denilen durumu yaşamışım. 12.haftada perinatolojiye gitmiştim ve oradaki doktorum sürecin nasıl ilerleyeceğini anlatmıştı. Çok şükür hiçbirine gerek kalmadı. Öncelikle şunu da söyleyeyim, bu haftalarda yanlış hatırlamıyorsam bebeğe bulaş riski daha az. Siz zaten ilaca başlamışsınız,aminiyo sıvısı ile de eğer ki bebeğe bulaş olduysa bebek için özel antibiyotiğe başlanıyor. Ve inşallah erken teşhisle hiçbir şey olmaz bebeğe. İyi düşünün, eminim iyi sonuç alacaksınız siz de benim gibi.
Okuyan diğer arkadaşlar için de eğer bağışıklığınız yoksa lütfen kedi köpekten uzak durun, sebze meyveleri sirkeli suda bekletmeden tüketmeyin, çimlere falan oturduğunuzda ellerinizi iyi dezenfekte edin, iyi pişmemiş et/tavuk ürünleri yumurtadan uzak durun.