hcrnya teşekkür ederim ama benim üçüncü gebeliğim 😊
19-20 yaş anneleri ??
hcrnya teşekkür ederim tavsiye ni dinlemeye çalışacam ama bi enerji patlamasıdır duramıyorum yerimde 😊☺
MervanRonyaJinda bende de tam tersi hemen yoruluyorum belim ağrıyo ayaklarım şişiyo dinleniyorum 🤷🏻♀️
Bende 20 yaşındayım 10+3 günlük geneyim ☺
hcrnya inşallah inşallah bebeğim sağlıklı olsun da valla gerekirse kusma olsun yeter ki onu kucağıma sağ Salim alıyım 😀
[bilinmeyen] ben Alsancak ta bi Dr. Özel muayenehane si var oraya gidiyordum ama tabi o doktorun çalıştığı hastane doğum ücreti 3000 istiyor du ben de Dokuz Eylül Üniversitesi hastanesine geçtim 2 ay dır çok ta memnunum 🙂 siz hangi hastaneye gidiyorsunuz ?
Yenianne17 aynen bende öyle düşündüğüm için suan da hiç bir şeyi kafama takmiyorum yeter ki Bebeğimi hayırlı ve sağlıklı kucağıma alayım istiyorum bide ilk bebek heyecanimda oldukça fazla tabi ♥ ♥ 🙂 🙂
MervanRonyaJinda maşallah sen baya tecrubelisin artık 🙂 🙂
Ben yıl olarak 20 yaşındayım ama aralıkta giriyorum normalde 😊
MervanRonyaJinda walla bu hafta bana da bir enerji patlaması gelmişti ki sorma gitsin girdim bütün evi dipten temizledim bulantilar dan dolayı evim kokuyordu bana bu yüzden hiçbir is yapamamis tim bir sürü ütü birikmis ti hepsini utuledim bütün yastık nevresim battaniye ne varsa yıkadım mutfak dolapları na da girdim bütün dolapta ki tabak çanak ne varsa yıkadım tabi sonra aldım dersim i kaç gün sabahlara kadar bel ağrısından uyuyamadim geceleri yataktan zor bela güçlükle çıkıp lavaboya gidiyordum bel ağrısından dolayi neyse ki bütün islerimi bitirdim de şimdi rahatım 😃
YamacDemirinAnnesi bende biraz yurusem gitsem gelsem evin için de bile hemen bel ağrısı ve ayak ağrısı oluyo 🙁
YamacDemirinAnnesi bunu söyledim doktora bana dedi yorma kendini uzan dinlen ama çok ta hareketsiz kalma yine de günlük islerini kendini zorlamayacak şekilde yap dedi bide egzersiz yap dedi ama ben bir türlü başlamadım egzersize walla çok useniyorum egzersiz yapmaya :/
hcrnya benimde aklıma geldikçe yapmaya çalışıyorum çoğunlukla benimde aklıma gelmiyor 🤷🏻♀️
YamacDemirinAnnesi inşallah en kisa zaman da bu ağrılarımiz diner de rahat rahat hareket ederiz 🙂
hcrnya MaşaAllah allah kolaylık verdin hayırlı Doğum nasip etsin İnşallah Rabbim 🙏🏻🙏🏻
Yaş 20 13+3 bu haftada cinsiyet öğrenen var mııı 👼🤰
Merhabaaaa
[bilinmeyen] hayırlı doğumlar inşallah 🙂