AyseNurdogan 2evlat1anne 27 Şafak ama heyecan değilde kaygı endişe panik var bende kime benzicek nasıl bişi olucak kanım kaynar mı 😂 sancım çok mu olacak suyum patlar mı evde hastaneye yetişebilir miyim o an doktorum olur mu vs vs vs
AyseNurdogan Sabina__ yaaa.. demek ki sende öyle. Benim 27 günüm var daha ama belim ve kasıklarım aynı adet sancısı yaşıyorum gün içinde 3 saatte bir geliyo gidiyo.
Sabina__ AyseNurdogan ben hiç hissetmedim bu zamana kadar dün geceden başladı ya çok yürüyüş yaptım otur kalk hareket yaptım ondanmi acaba çok ağrım var 🥺
AyseNurdogan Sabina__ ama gününde gelmiş 7 gün çok bişi değil yaptığın yürüyüş ya yordu yada doğum için sinyal veriyor kendini takip et nişanın suyun sancın hepsini takip et dikkatli ol çünkü zamanında doğum sürecindesin
naneliseker_ Ciceka1 3 haftaya belli olur sanırım sizin? 15 haftalikken falan gitmeyi düşünüyorum:) İkili test verdiniz mi ?
Ciceka1 naneliseker_ ikili testi istemedim ben . Bizim tüp bebek ikiz zaten genetiği falan gidicez ondan gerek duymadık. Benimde 13 haftalık cumartesi gidicem bakalm belki söyler cinsiyetlerini