Atlasmom01 tubikya yaa bende çok istiyorum tam olarak ne malzemeler gidiyor bilgi verebilir misiniz çok sevinirim :)
5995 tubikya bise dicem bunu bende gördüm ama stant gerekiyor o pelus ayıcıklar zaten dünya para organizasyona versek daha uygun olmaz mı bende bunu çok beğendim çünkü ama yapan yer bulamiyodum
mrvsrcn Feyzaclk bende sadece anahtarlık yaptırdım ve çikolata kapı süsünü asmicam bile zaten hastaneye çok kişinin geleceğini düşünmüyorum ilerleyen zamanda eve gelenler alır hediyeliklerini hastane odasını süslemek çok gereksiz hastane ziyaretleri gereksiz o halimle kimse gelsin istemem
Bebisannneessi Feyzaclk bende hastanenin organizasyonunu tuttum ama öyle balonlar falan yok, sadece kapı, yatak süsü, çikolata lokum kolanya bu kadar 😊 abartılı hastane odası saçma geliyor biraz
tubikya Aynen ya en güzeli canım bende hu attığımı yapıcam o kadar bi şerbet tuzlu kurabiye lokum tamam çikolata falan yaptıramam hiiiç kusura bakmasınlar 🤣
tubikya 5995 peluşu 200 tlye balonları da 200 e aldım canım standa ne gerek var o beyaz kutularıda 200 e aldım 600 tuttu toplam
Tugceinciuak Feyzaclk ben anahtarlik yapcam isimli fotografli birsey yapmak istemedim cunku en yakinlarin neysede herkes saklamiyor anahtarlik en azından kullanilir diye incili anahtarlik yapcam