Zynppp_0999 hilalcavdar87 benimde şişiyor ve üstüne basamıyorum öyle ağırıyor bazen özellikle ayakta çok durursam ve aşağıya doğru çok sarkarsa daha çok şişiyor. Onun için uzatıp kaldırınca iniyor rahatlıyorum
Muazzezbcs1 hilalcavdar87 bende çok fazla kasıntı oluyor hastaneye gittim ilac veremiyorlar 6. Aydan sonra ilac verebiliriz dediler her gün duş alıp nemlendiriyorum başka da çaresi yok
hilalcavdar87 Nurcanben Benim de çok şiş ya ve hala da şişiyor normal bir şey dedikleri için doktora da danışmadim
Burcuozz Benimde ayaklarım çok şişiyordu artık dokunsan patlayacak gibi oluyordu doktorum bir magnezyum hapı verdi bir iki gün içinde şişlik indi ve artık sismiyor
Muazzezbcs1 hilalcavdar87 fayda etmiyor ki başka çözüm kantoron yağını öneriyorlar kaşıntı varsa iyi geliyor
Kpkpkp91 Benimde 1 haftadir feci sisiyor. Ayakkabinin icine girmeyecek nerdeyse. Doktorum bol su ic, tuzu kes, bide yuruyus yap dedi. Ben ilave olarak tuzlu soğuk suya koyuyorum aksamlari ayagimi. Bide gun icinde buz koyuyorum bazen
Smyycshn 1 çok ayakta kalmayın çok da hareketsiz kalmayın 2 tuzu kesin 3 bol su için 4 sık sık soğuk suyla ayaklarınızı yıkayın 5 kalp hizasından yukarıda tutun 2 gün boyunca davul olan ayaklarımda ödemden eser kalmadı ben bunları uyguladım
Benanneoluyorum hilalcavdar87 Buzlu su yap içinde bi yarım saat falan beklet o kadar iyi geliyor ki anlatamam🥹