Sibel555 Kızlar ben 9.haftadayım ve bulantım olmasın diye sürekli bişeyler yiyorum sizler neler yapıyorsunuz bu durumda 🙋♀️
LamiyaCetinkaya Sibel555 7+3üm, birkaç gündür midem bulanmaya başladı, normalde bişey yoktu. İlk gebeliğimde de doğuma kadar kustuğum için o zaman kullandığım gaviscon diye bir ilacı kullanıyorum, limon zencefil koyuyorum suyuma baya iyi geliyor 🥰
SNurays Sibel555 ben 10 haftadayım prilam Dr diye bir ilaç kullanıyorum gece yatmadan önce iki tane içip uyuyorum tüm gün bulantım olmuyor öbür türlü sabah uyanır uyanmaz bulantı ile uyanıyorum
Ebruli_08 Sibel555 bende 9+2 yim kusma yok ama bulantı var sadece bir de asla su içemiyorum su içtiğim an her şey çıkıyor 😥😥😥
Eylemm0905 Bende 9 hafta 4 günlük oldum fakat sürekli baş ağrısı var 1 haftadır elde ayakta iğne batması oluyor doktor magnezyum takviyesi vermesine rağmen günlük 1 soda tüketmeden vücudum rahatlamiyor. Hiç mide bulantısı yaşamadım ama ağır yemiyor olmama rağmen hamilelik başından beri mide yanması sorunu yaşıyorum sizde de yanma oluyor mu ?
Beklenenim11 Ebruli_08 evet canım serklaj olucam nerden hatırladın 🤣 sizde serklaj olucaksınız galiba demi ne büyük tesadüf
Ebruli_08 Beklenenim11 isminden hatırladım 😂evet bende Serklaj olacam ayy günleri beraber sayacak inşallah
Beklenenim11 Ebruli_08 valla ya çok sevindim şuan ya Ne zaman olucaksın bellimi benim ayın 1nde randevum var o gün artık serklaj gününü vericek doktor
Ebruli_08 Beklenenim11 ikili testten sonra olacam canım inşallah temmuz sonu ağustos başı gibi felan olur herhalde
Ruyaninprensi Sibel555 Bnde tam 9 haftalık mide bulantısı çok fazla hiç iştah yok rahimde kasılmalar var doktor normal dedi
Beklenenim11 Ebruli_08 inşallah canım sen kalkıyomusun ayaga benim doktorum kendini yormadan herşeyi yapabilirsin dedi bidahaki randevumda izin verirse serklaja kadar türkiyeye gidip gelmek istiyorum sence izin verirmi
Beklenenim11 MiaBaslck serklaj rahimağzına atılan dikiş canım Rahimde açıklık olursa Rahimağzı gevşekliği yetmezliği olanlara Daha önce 14-23 arası erken doğum yapanlara yapılıyor
Ebruli_08 MiaBaslck normal bir kadının rahim açıklığı ve uzunluğu doğuma yakın açılırken bizimki erken haftalarda açılıyor ve maalesef düşükle sonuçlanıyor Serklaj da rahim ağzına konan bir tür dikiş
Ebruli_08 Beklenenim11 ben kendimi yormadan işlerimi yapmaya çalışıyorum ama öyle ev felan süpürmüyorum sen yurt dışında mı yaşıyorsun valla bilemiyorum şimdi doktorun ne derse onu yap canım mesela ben Antalya da olacam Serklaj 4 saat yol gidecem doktora sordum gidebilirsin dedi
Beklenenim11 Ebruli_08 evet canım fransadayım Bende işlerimi yapıyorum büyük süpürgeyle değilde dysonla süpürüyorum sadece üstten yapıyorum herşeyi Ama serklajdan sonra çok dikkat etmeyi düşünüyorum pazartesi randevum var bakalım