Sevim97 Meri61 ay Allah yardıcımız olsun ya bende aşırı sık idrara çıkıyorum sabahları değil ama gece zor uykuya dalıyorum 3 kere kalkıyorım sonrada uyku tutmuyo geri
ikramuratyanik Sevim97 Samsundan 18+1 cinsiyetini goremedigimiz bir bebisle selamlar efendim 😊👼🏻 Günler geçmiyordu uykusuzluk mide yanmasi gecmiyordu 😅 Ama buna rağmen göbüş yarım dünya olmuştu 😂
ikramuratyanik Sevim97 Önce bi erkek dediler sonra yok kiza benziyo dediler simdide inat etti yaramaz kapatti bacaklari göstermiyor 😂
Qqqww Qqqww aynen canım ilk aylara bakarak çok zor bel sırt ağrıları sancılar kasılmalar bide alınan kilolardan dolayı agirlasiyorsun. Ama hersey bebeklerimiz için katlanıyor insan :)
Sevim97 Aryacan bence yapabiliyosan normal yap çünkü sezeryan daha zor diye duydum kendi annemde hiç kimseye önermez sezeryanı
Sevim97 Aryacan korkma kendini de korkutma Allahım sağ salim kucağımoza almayı nasip etsin hepimize emin ol kucağına alınca tüm ağrın sızın geçiçektir :)
Sevim97 ikramuratyanik ya aslında hiç önemli değil cinsiyeti ama insan sabırsızlanıyo bian önce belli olsunda eşya alıyım isim düşüniyim istiyosun :)