Chmstry-m Weleda. Organik ve temiz içerikli bir ürün, biraz pahalıca ama gebeliğin 3. Ayından itibaren kullanıyorum tek bir çatlak yok. Olanları da iyileştirdi hatta. Bir de badem yağı sürüyorum ekstra.
Aseeeee Lieractan nasıl memnun kaldınız hanımlar ? Sürdüğüm an emiliyor ve karnım kuru kalmaya devam ediyor sanki hiç nemlendirmiyor gibi hissediyorum ayrıca karnımda pul pul dökülüyor büyük ümitlerle almıştım ama sadece bunu kullanarak çatlamayacağıma inanmıyorum artık. Shea yağı aldım onu sürüyorum.
Nidaaaaa Aseeeee valla aynen verdiğim paraya yazık. 2.aydan beri kullanıyorum çatladı hep. Tamamen bunye meselesi bosuna para verilmemeli. Son ay bio oil aldım catlaklarımın rengi açıldı keske bastan onu alsaydım
Nurr12 Aslhan_06 Bana eczane mustela demişti ama mustela biraz pahallı ben almadım bebek yağı kullanıyorum yumuşacık oluyor gerginliği alıyor :)
Bursa17 Nurr12 bende bebek yağı kullanıyorum bir kaç gün sürmedim hemen catladi tekrar kullanmaya basladim
Esracigdem Nidaaaaa deri üzerindeki çatlaklar ilk oluştuğunda kırmızı ya da pembe olur. Üzerinden zamangeçmiş çatlaklar beyaza döner. Yani çatlak düzelmez. İlkini deri üzerindeki Yara gibi düşünün ikinci halide yaranın izi gibi. Hiçbir şey sürmeseniz de beyaza dönecektir kremle bir alakası yok😊
Busekose Aslhan_06 doktorum remolent çatlak kremini yazdı nemlendirmesi falan güzel şimdilik memnunum ama ilerisi için net bisey bilmiyorum karnımda henüz çok büyümedi eğer memnun kalmazsam birde lierac deneyeceğim 🌸
Nidaaaaa Aseeeee 35 teyım. 2 haftadır kırmızı olanı kullanıyorum. Sarıdan memnun kalanda da var Ben bilememedim acaba hangısıni alsöa diye kırmızı olanı aldım. Valla bacagımda kı kırmızı catlaklwr azaldı. Ama boyle masaj yapın Ovalayın. 3 4 dk yapıyorum valla bayag azaldı 10 gunde sasırdım
battaniyemkareli kızlar ben 13. haftadayım, sabahları bioderma atoderm creme ultra kullanıyorum. akşam için jojoba ve tatlı badem yağını karıştırıp kullansam olur mu?
Nurr12 Bursa17 Be ek yağı daha hassas ve uygun geliyor bana çünkü çatlıycağı varsa çatlıyor zaten yüzlerce binlerce para verilen kremler yağlar losyonlar bir işe yaramıyor bana kalırsa para tuzağı gibi geliyor
Sinembaysel Lierac, bioil ve tummy butter kullanıyorum. Normalde hiç yoktu ama bi anda 25. Haftadan sonra başladı. Kırmızı şekilde. Doktor arkadaşım var kırmızılar çabuk kaybolur, beyazlar sıkıntılı dedi. Kremleri kullanmaya devam. Şu an 31. Haftamdayım :)
MelisaC Sinembaysel Kırmızı böyle geniş şekilde mi sizinki ince beyazlarım var silik silik kalcamda ama bu kırmızılar daha fena duruyor sanki geniş olması beni korkutuyor
AyseBetulK Aslhan_06 weleda’nın çatlak kremini kullanıyorum çok memnunum. Bioil yağı da çok kullandm fakat 1 ay dolmadan bitiyo bioil weledanın yapısı çok güzel
Sevilanne_2001 Çatlak kremi hamileliyin ilk döneminde kullana bilirmiyim. Bunun için doktoramı yazmam gerrk.??
Nazalex Aslhan_06 Sabah liearac sürüyorum. Akşam yatarken badem yağı+hindistan cevizi yağı+kantoron yağı sürüyorum. Tüm tuşlara bastım😂
KsedaGG Nazalex ya bence kantoran yağını bir araştırın derim. Ben hepsini araştırdım kantoran hamilelikte ve emzirmede tavsiye edilmiyor pek