Benas Senannnn ay evet evet bende de o var nasıl olacak ne zaman olacak ya yürüyüşte suyum gelse rezil olurum ay şuraya gitmiştim şunu yapmiyim diye diye kafa gitti 😂😂
Senannnn Benas bazen hastanede hemşireyle ebeyle ne konuşacağıma kadar düşünüyorum 😂 kuzenim zorlanmıştı biraz azarlıyorlardı öyle birşey olursa naparım neler söylerim hepsi kurulu kafamda 😅
Trldyg Benas 🤣hadi bizde inşallah, su bişey olacak korkusu olmasa neyse de işte hafta atladikca seviniyorum yaşama ihtimali artıyor diye Psikolojik mi anlamadim:(
Benas Trldyg ya riskli hafta 37 ye kadar evet bende de vardı o korku yarın 38 olucaz çok şükür o korkum gitti ama şimdi de nasıl olacak ne zaman olacak korkusu var bi de yürüyüş vakti su gelirse DİE çıkamıyorum😂
Benas Senannnn ooo siz kavgaya da hazırsınız 😂😂 inanki ben çok agresif biriyim bişi deşeler kavga çıkarırım😂😂
Sevval0308 Benas eşimle 7yil sevgililik akabinde bir ay sonra iki yıllık evli oluyoruz rabbimin izniyle beraber büyüdük resmen 25 yasindayiz. Diyorum ki biz ne ara büyüdük de evladımız oluyor Rabbimin izniyle diyor hiç sorma bende anlamadım😀😂🥹
Deletedmom_116 Benas 🤣🤣Anam benimki gelmedi gelişimi bı durdu bı başladı daha doğururken çıkmamak için bizimle inatlasiyodu 🤣🤣🤣
Sevval0308 Benas amin rabbim kimsenin evini huzursuz etmesin 😍eşiyle arasına muhabbet versin inşaallah
Benas Deletedmom_116 bnm ki de bi dönem ters idi eşime diyodum şimdiden senin gibi çsen yetmiyordun minyatürün de geliyor 😂😂