nurr0101 Benas Hamile olduğumu öğrendiğim gün aynı dün gibi nasıl geçecek bu zaman diyordum. Şimdi 36+4 teyiz😍 Rabbım yavrularımıza sağ salim kavuşmayı nasip eylesin 🤲😍
Benas Tugraseda ayy ne güzel Allah bağışlasın size güzel anılar biriktirmişsiniz belli daim olsun 🥹🙏🏽
Tugraseda Benas allah her birimize özlemle anacağımz günler geçmişler nasip etsin. Yaşadığım hiçbir güne kabus gibiydi demek istemem iyisiyle kötüsüyle hamd olsun hepsine🫶🏻
Benas Avril bu sabırsızlık hepimizde var ama inanki bu ana gelince diyorsun ki nasıl geçti sanki dün 20 idi falan
Benas runkli0606 yaz çocukları daha iyi oluyor en aZından kışın hastalık var felan onunla uğraşmıyorsun kışa 4 aylık oluyorlar neredeyse😂
Trldyg Benas 🤣hadi bizde inşallah, su bişey olacak korkusu olmasa neyse de işte hafta atladikca seviniyorum yaşama ihtimali artıyor diye Psikolojik mi anlamadim:(
Benas Tugraseda ne güzel dediniz öyle aynen her anın tadını çıkarmak lazım güzellikler karşılasın hepimizi 🙏🏽😘
Senannnn Benas evet çok çabuk geçti ama şimdi geldi gelecek diye beklemek daha zormuş 38+5 olduk bizde acaba mı diye düşünüp duruyorum 😂
Benas Senannnn ay evet evet bende de o var nasıl olacak ne zaman olacak ya yürüyüşte suyum gelse rezil olurum ay şuraya gitmiştim şunu yapmiyim diye diye kafa gitti 😂😂