gulruba 6gun gecikmem var eşim birazdan gelirken test getirecek şimdi yapsam varsa çıkar mı yoksa sabahı mi bekliyim😕😕
Belginylmz gulruba Geciktiyse warsa çıkar ben aksam üzeri yapmıştım adetim 1 gün gecikmisti testi yapar yapmaz hemen ikici çizgi belirgin kırmızı oldu
gulruba Bilgekpn 2gun sonraya randevu aldım test yapmadan gitcem dedim ama yine tutamadım kendimi inşallah yüksektir çıkar
Ruveyda35- gulruba inşallah canım düşük sebebin neydi belli oldu mj bende bebeğimi kaybettim de ondan sordum
gulruba Belginylmz peki idrara çok sıkma var ya şuan 20dakika da bir cikiyorum diyelim etkilemez dimi sonucu
Ruveyda35- gulruba on altı haftalikti bende sebebini blmiyorum canim bisey çıkmadı kalbi durmustu bebegiminnsagolsinnsana d gecmis olsun
Belginylmz gulruba Hayır etkilemiyor bnde etkilemedi çünkü bnde öğrenmeden önce çok WC idrara cikiyordum akşam üzeri yaotim 1 gün gecikmeyle ikinci çizgi belirgin kırmızı cikti
gulruba Ruveyda35- benimde 3aylikti ama bu ay hastaneye gidip genetik test yaptircam kan pıhtılaşmasi falan vardır belki