Zumzugukodummuzzingillatirim myangelson bana doğruyu dediyse doğru diyorsam öyledir. Ben bilim canlısıyım
Zumzugukodummuzzingillatirim Bulbulyuvasi aşkom folik kullanmam gerekirken kullanmadım, alkol hafifte olsa vardı, sushiler geldi midyeler gitti, şuan önceliğim sadece iyi olduğunu duymak.
myangelson Zumzugukodummuzzingillatirim norolojiye gidip mr cektirelim de bakalım gerçekten beyin var mıymış alınmalı mıymış 😂😂😂😂🤪🤪
Bulbulyuvasi Zumzugukodummuzzingillatirim yavrum sende ilki doğurup nerde arsız şey var hepsini yapmıs nerde sağlıksız şey var hepsini gömmüşsün JAJANDALDM ay inşallah sağlıklıdır aslan parçası
Zumzugukodummuzzingillatirim Bulbulyuvasi sorma yavrum dkdldld ben az bişi içebileyim diye çocuğumun derin uyku saatini bekleyip bir iki yudum alan manyağım. Ay hayır birde hep böyle olunca ben gebe oluyorum ya, bir yurtdışı planı yapıp üstüne sapıttım mı geceyi hep dkdldlf
Zumzugukodummuzzingillatirim Bulbulyuvasi sorma yavrum dkdldld ben az bişi içebileyim diye çocuğumun derin uyku saatini bekleyip bir iki yudum alan manyağım. Ay hayır birde hep böyle olunca ben gebe oluyorum ya, bir yurtdışı planı yapıp üstüne sapıttım mı geceyi hep dkdldlf
Bulbulyuvasi Zumzugukodummuzzingillatirim of senin bahtına da cok gülüyorum ama hak ediyorsun kücücük bebeğin anını kollamış ajakfmalskafj sen saçları kızıl da yapmadın daha dimi haklıymıssın askım senin saçlar fark etmiyor senin herif her sekilde yükseliyormus sana
Zumzugukodummuzzingillatirim Bulbulyuvasi aşkım benim herifi sorma. Kızıl daha yapmadım daha kuaförler denk gelemeden gebeliği öğrendim dmdösls 1 aydır tatilde herif çok sinirliyim. Neyse el mecbur doğuma yakın boyatıcam doğumda güzel olayım diye 🤣
Bulbulyuvasi Zumzugukodummuzzingillatirim aşkım senin her halin çok güzel at gibi avratsın tabiri caizse şimdi boyatma zaten doğuma yakın fırlatırken kopsun kızılca kıyamet hahshadh
Zumzugukodummuzzingillatirim Bulbulyuvasi aşkım kızıl imkansız 2.de geliyor kızıl iptal iptal. Ombre tarzı yaptırırım doğal güzel bişi
Deletedmom_116 Zumzugukodummuzzingillatirim 😬😬Aşkoo senin hayatından film yapsam trilyoner olurum varmı iznin sjjs