Bulbulyuvasi myangelson @Deletedmom_116 her gün bu aşkomu postlarının altında darlıyordum doğurmadın yeri güzel paşanın diye başıma geldi doğru söyle sen mi ah ettin bana hahshwdhqjdh
myangelson Zumzugukodummuzzingillatirim şey geldi aklıma baş agrisi ile gittiği hastanede beyinsiz olduğunu ogrendi 😂😂😂😂😂😂
Deletedmom_116 Bulbulyuvasi yok anam niye edeykm kendim çektim sende çek neden işteyim ki kurtul al kucağına 💃
Zumzugukodummuzzingillatirim myangelson kocama yüzüğü al karnımdan sallandır bile dedim. Yüzük testi erkek dedi oda kanıtlandı fkdödşd
Zumzugukodummuzzingillatirim Bulbulyuvasi aşkım randevu yok. Normalde bugün görümcem resden rica edecekti yengeme bakalım diye ama ameliyata gidiyor minik kuşum
Bulbulyuvasi Zumzugukodummuzzingillatirim :((( özele gidemez misin kuşum? Evet randevu almak imkansız anasını satayım o kadar ülkede hastane vae doktor var suriyeliler benden önce tedavi oluyor ben karnım burnumda bekliyorum sıra almak için
myangelson Zumzugukodummuzzingillatirim norolojiye gidip mr cektirelim de bakalım gerçekten beyin var mıymış alınmalı mıymış 😂😂😂😂🤪🤪
Deletedmom_116 Bulbulyuvasi ben sabah 6 da gidip sıraya geciyodum ta öğlen sonu öğlene kadar bekliyorum ama Suriyeliler öndeydi hep
Zumzugukodummuzzingillatirim Bulbulyuvasi aşkım çok pahalı ya. Gerçi Doktor’un biri bir laf etti kal geldi ama bilmiyorum. Rese gidicem yada kayınvalidem sorar şimdi görümcemin yanında ya.
Bulbulyuvasi Deletedmom_116 geçen bir kadın vardı ismi mohammad ??? DKALDÖAŞDŞAFM kadın hastalıkları ve doğumda mohammad ablam vardı sinir sistemimi nasıl çökerttiler sen düşün
Deletedmom_116 Bulbulyuvasi kız en son gittim karnım burnumda yer veren yok kasildicka kasiliyorum gittim doktorun odaya Su suriyelili kankalarinizi bir bırakın koridorda Dogurcam dedim sjsjs
Bulbulyuvasi Deletedmom_116 bizdekilerin de bu suriyeli sevdasını çözemedim zaten doğurcam karnım burnumda 20 haftalık var yok onunla ilgileniyor gel de delirme
Bulbulyuvasi Zumzugukodummuzzingillatirim inşallah zamanı geçmeden hemen yer bulup araya kaynarsın gülüm
Zumzugukodummuzzingillatirim Bulbulyuvasi araya kaynamıcam ya, ben acilde arkaya geçicem sadece bakacak doktor sağlıklı veya değil diye, yani rapor olmayacak. Boşken haber verecekler gideceğiz
Deletedmom_116 Bulbulyuvasi aşko seninki hamileymiş benimki Sipiral taktirmayami gelmiş neymiş 🤣🤣Yada adetti uzun sürmüş vs vs
Zumzugukodummuzzingillatirim Bulbulyuvasi Deletedmom_116 ilhan Varank beni Suriyeliler dolduruğu için doğumhaneyi alamamıştı doğuma ertesi gün ümraniye aldıydı kaçak var diye dkdldlf