2prensesannesi__ Haseki hastanesine bağlı sultangazi ek binasi perinatoloji bölumunde detayli ultrason yapiliyor mu? Aydın Öcal a randevu aldım ama detaylı renkli ultrason yapılmaz yaziyor. Buraya gidip yaptıran var mi ?
Flankes 2prensesannesi__ yapılmaz diyorsa almaz, randevu alırken parantez içinde yazan yazıya dikkat ederek alın
elifsen Gebe bölümüne alıp onların sizi yönlendirmesi gerekiyor genelde ultrason için ama bi gidin şansınızı deneyin
2prensesannesi__ elifsen cam sakurada perinatologa yönlendirdi randevu alıp gitmen gerekiyor dedi orda bulamayınca burdan aldim ama boşa gitmekte istemiyorum cok uzakta oturuyorum
Flankes 2prensesannesi__ ben de aynı durumdayım cam sakurada düşmüyor düşe de yüksek riskli gebeliklere bakılır şartı var günlerdir denedim Haseki Sultangazi ek binasına düştü Ali Çetine. İnsllah bakar
2prensesannesi__ esmakc aydin Öcal yapmadi burda yapılmıyor dedi geri gönderdi. Küçük kızımla 3 otobus değiştirip gitmiştim birde. Amabugun bi post gördüm hamide ali çetin yapıyormuş. Bi araştırın randevu bulursanız ona gidin
Flankes 2prensesannesi__ ama randevu alırken parantez içinde bakılıp bakılmadığı yazıyor dikkat etmediniz mi
Nazliarikn Flankes merhabaa baya uzun zaman geçti ama bende şuan kendisinden randevu aldım acaba detaylı ultrason yapılmışmıydı ali çetinde ?
Kader2024 Merhaba Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi Gaziosmanpaşa mevlana mahallesindeki hastane yapıyor Dr Barış boza randevu bakın çok ilgili ve bilgili bi doktor .