Enno zk2104 merhaba özeldemi yaptınız 39+2 yim bende bu sabah 4 de sancım başladı ardından 3 kere pembe leke gibi bişe oldu sanırım nişanım öğleden sonra saat 3 gibi tüm agrım vs hepsi kesildi hiç amlam veremedim
zk2104 Enno evet medipol bahçelievlerde yaptım doğumumu. belki o gelen nişan değildir. nişan leke gibi değil de baya jöle kıvamında aşırı yoğun bir şey. bir doktora görünün dilerseniz baya yaklaşmış çünkü doğum zamanı😊
Gzmbyhn Bende kontrole gittim dün hemen yatış verdi bebekte hareket yoktu sabah yatışım yapılacak sezeryana alacak hem heyecan hem korku var 37+4 olarak 🥲
zk2104 Gzmbyhn Rabbim yar ve yardımcınız olsun🙏 sağlıkla hayırlarla bebeğinizi kucağınıza alasınız inşallah, korkmayın her şey güzel olacak🌹
Safiye_06 Bana da dua edin aynı şekilde yatışım yapıldı 38+4 üm suniyle doğum başlatıldı şuan kendi sancımla takip ediliyorum en son 3cm açıklıgım vardı 🙏🏻
zk2104 Safiye_06 Rabbim yar ve yardımcınız olsun, kolay bir doğum olsun inşallah🙏bebeşinize sağsalim kavuşasınız🎈
zk2104 Sanathanim doktorum Necla Ülker ve aşşşırı memnunum, şiddetle tavsiye ediyorum. çok naif ve profesyonel bir hekim😊
Sanathanim zk2104 aa bende bu randevumda ona alacaktım. Peki doç mu yoksa operatör mü? Çünkü doçentlerde fiyat değişiyor.. kısaca ne kadar ödeme yaptınız? Doğumunuzdada necla hanımmı vardı?
zk2104 Sanathanim Necla hanım doç. muayene ücreti 500₺ normal doğum ücreti ise 10bin₺ sezeryan ücretini bilemiyorum. ve doğumu da Necla hanım yaptırdı😊
Sanathanim zk2104 ben geçen hafta derya kanza güle 800₺ verdim oda doç. Necla ülker’in doğum fiyatı iyi geldi