Omrebedel Tugbaylmaz- tugba hanim oncelikle rabbim bebeginizi sag salim kucagnza almayi nasip etsn insalah tum bebek hasreti cekenlerde bu guzel duyguyu tatsin insallah siz maydanoz ve sut kuru yaptnzmu
Tugbaylmaz- Omrebedel Amiin inşallah 🙏🏻 Evet daha önce enfeksiyondan dolayı yapmıştım, faydasını gördüm diyebilirim yaptıgım ay hem akıntı miktarı normale döndü ağrı ve yanma gibi şikayetlerim de bitti daha sonra da hamile olduğumu öğrendim 😇
Bernaderen Bende 10 haftalık kürtaj oldum doktorum erkeğe benzetmisti hep bu ay 3 ay olcak kürtaj olalı bir aydır korunmuyoruz ikinci ne olcak acaba bakalım kısmet
TubaAdgzelzaslan ferahdiba benimde bir kürtajdan sonra kızım olucak 30 haftalığız 😊birde bir kaç kişiden düşük yada kürtajda kaybedilen bebeğin cinsiyeti neyse sonrasındaki de aynı cinsiyet olur diye duydum bunu duyan var mı bana saçma geldi ama
Neylin Benim ilk çocuğum düşükle sonuçlandı ve şimdi 12 haftalık gebeyim doktor erkeğe benzetti ,benimde hep içimde erkek olacağı hissi vardı .ama herkesin dediği gibi düşükle sonraki çocugun cinsiyeti arasında bağlantı Yok .sadece düşükten sonra daha çabuk hamile kalındıgıyla ilgili bir istatistik var bildiğim kadarıyla ama onun dışında Yok
ferahdiba Neylin ya bu kanı bende var bakınca da etrafa doğru gibi de düşükten sonra erkek nadir çıktı dikkat ederseniz
Bernaderen Düşükten ve ya kürtajdan sonra hamilelik cabuk sağlanıyo diye benim doktorumda demisti ama bu formdada cok okudum uzun süre olmayan buda yine bünyeyli alakalı