ferahdiba Evet kızlr çok merak ediyorum düşük veya kürtajdan hemen sonra gebe kalanlar bebeklerin cinsiyeti ne oldu?
Benay ferahdiba bunun düşükle veya kürtajla hiç bir ilgisi yok düşüğü olup sadece kız doğuran Yada kürtaj olup sadece erkek doğuran yoktur rabbimin işi kız erkek bilinmez ama benim oğlum olacak
Cananscs ferahdiba hem kizim hem oglum ilk iki dusuk yaptim sonra kizim oldu kizimdan sonra tekrar bi düşük oldu şimdide oğlum olcak 35 haftalık olduk
Mmerwe ferahdiba Annem ilk bebeğini kaybetmiş Sonra hamile kalmış ben olmuşum, benim de kaybettiğim bebegim erkekti suan cinsiyeti öğrenmedik henuz bakalım Allah neyi nasip ettiyse artık 👼🏻🙏🏻🍀
yaren123 ferahdiba düşük ve kürtajdan sonda düşünülen tek şey sağlıkla kucağına olmak olmalı bence cinsiyet değil
ferahdiba EbruAA aynen ben de onun için açtım hep merak etmişimdir. Ben de düşükten sonra olmuşum, eltimin de düşükten sonra kızı oldu.
Hanus Ona göre tahminde mi bulunacaksın? Ne saçma bir soru olmuş, hayırlısı neyse o olsun deyin kızlar.
ferahdiba Hanus ne alakası var. Bir konuyu merak ettim onun için sordum. B nim hiç düşüğüm olmadı kendim için de sormuyorum. Hamileyim ve 35 haftalık olduk inş. Bu saatten sonra böyle bir soru takdir edersiniz ki meraktandır. Önyargışarınızı kırın artık
ferahdiba Tugbaylmaz- alakası var mı diye değil de genelde koz oluyor gibi. Onu daha geniş bir kitlede doğru mu diye öğrenmel istedim
Omrebedel Tugbaylmaz- tugba hanim oncelikle rabbim bebeginizi sag salim kucagnza almayi nasip etsn insalah tum bebek hasreti cekenlerde bu guzel duyguyu tatsin insallah siz maydanoz ve sut kuru yaptnzmu