1996snl Didemf genellikle kalabalık olduğu için randevusuz gidersen seni en son atarlar çok beklersin kendisi randevu almadan gel demezse randevusuz gitme al randevu Bahöelievler medipol ara istediğin saate al randevuyu
gzdeylcn Bebiskosuu evet var hiç güzel değil ilk oraya gittim hiç memnun kalmadım fiyatı yüksek ve hiç ilgili değiller
Meyrak Merhaba bende Asiye hanım takipliyim 20 haftayım doğurana kadar kaç olacak acaba doğum ücretleri 🤦🏽♀️ inşallah yıl başına kadar artmaz daha 🥲 birde epiduralli normal doğumu sordunuz mu acaba fiyatı neymiş
Bebiskosuu gzdeylcn yaaa çok teşekkür ederim biz de eşimle bi kaç kötü yorum okuduk Leyla Ercan hakkında. Hastanede eskiyse hiç gidesim gelmemişti sağolun
yusraturk 1996snl doktorunuzdan memnunsunuz fakat doğumada kendi doktorunuz mu girecek? Medipollerde kim denk gelirse diye biliyorum bana Esenler medipolde öyle söylediler çünkü
1996snl yusraturk ani doğum olursa gece yarısı doktorumu istiyorum diyip çagırabiliyorsun canım ama fiyat farkı veriyorsun gece bi anda tabi çağırırsan zaten hastanedeyse geliyor fiyat farkı vermek istemiyorsan da oan hangi doktor varsa ona yapıyorsun doğumu ama ben buna takılmıyorum nie dersen zaten ebeler doğurtuyor son dakika doktorunu çağırıyorlar
Gulcan44 1996snl bende 34 +3 oldum. Muhabbet haliloğluna gidiyorum. Ama şöyle birşey duydum gece yarısıda olsa eğer doğumun başladıysa doktorun kimse onu çağırıyorlar ve ekstra ücret almıyorlar. 1 ay önce bir tanıdığım doğum yaptı o söyledi bana. Çok güzel birşey yapmışlar bence sonuçta 9 ay boyunca aynı doktora gidiyoruz
Psikologaylin 1996snl merhaba benim doğumum Salı günü gerçekleşti Medipol Bahçelievler asiye uzunda Bahçelievler medipolde doğum ne zaman ne saatte olursa olsun doktorunuz ekstra ücret almadan geliyor…. Bir önceki doğumum Medipol bağcılarda oldu o zaman doktor mesai saati dışında gelmiyordu ya da bazıları ekstra ücretle geliyordu fakat Bahçelievler şubesinde hiç bir ekstra talep etmeden doktor geliyor aklınızda olsun ayrıca Kızlar temmuz zammı gelmişti asiye hoca 9.500den 12.500 olmuştu doğum ücreti eşim hasteneden çıkarken ödeme için muhabese uğradı pazarlık yapmış 11.250 tl Ödemiş yüzde 10 indirim yapmışlar mutlaka ödeme yaparken konuşun indirim yapılıyor daha öncede kızım hastaydı serum ilaç testler vs 4 bin tutuyordu biraz indirim yapın çok fazla demiştik onda da telefonla muhasebeyi aramış indirim yapmışlardı 🥰
gzdeylcn Bebiskosuu bende leyla ercan gidiyordum ne ilgilenmesi var ne başka bir şey 5 dakika bakıp yolluyor medipolde hem fiyatı uygun hem renkli ultrasonla bakıyor mis gibi ilgileniyorlar
Bebiskosuu gzdeylcn kime gidiyorsunuz ilk gidişinizde ilgi çok iyi oluyor sizi bağlayınca muayeneler 1 dakikaya düşüyor ne yazık ki benim mi basıma geldi bilmiyorum
gzdeylcn Bebiskosuu 4 aydır muhabbet hanıma gidiyorum ilk günki gibi hala çok ilgili çok tatlı bir kadın :)
1996snl Mujde1991 aynen normal doğum 12.500 zorunlu sezeryan 18.500canım isteğe bağlı sezeryan 30.000 doç fiyatları bu Bahçelievler medipolde tanıdık olursa orda indirim yapıyorlar ama tanıdık yok keşke olsa 😭
Mujde1991 1996snl istege bagli sezryninn ozel hastanede fiyat farki oldugunu bilmiyodum , ben memorial da fixlemiştim 34.500 e + suite oda odemm var suann baya zam gelmiş ama bize yansitmadi odemede yapmadik henuz , ama muayene ucretiii 9 ayda 4 kere degişti😂
zehra135 Gulcan44 ben bu hafta sordum medipoller de mesai dışında doktorunu istiyorsan 6500 ücret çıkıyor
1996snl Gulcan44 yaaa ciddimi yarın hastaneye gideceğim sorayım bi eğer böyle birsey tüm doktorlar için geçerliyse süper olmuş