1996snl Esraaaaacun aynen ya valla doktorumu çok sevdiğim için geliyorum yoksa doğumumu farklı hastanede yapardım
1996snl Anneseker ne tahlilleri istediler canım senden okdr ücret çıkmış ki doğum zamanı mu istediler ki kaç haftalıksın
1996snl Anneseker tahlillerimi ben hep Saglık odağında yaptırdım Saglık Ocagı yapmadıklarını poliklinikte yaptırdım gittiğim hastanede yaptırsam aşırı tutar die doktorumda dedi zaten sağlık Ocagı yapıor bunları orda yaptır ddi
Buketrana Tugce3561 hayır herşey yolunda şükür ama değişik bir kadındı şimdi başka doktor buldum 36 haftaya girdim yarın çatı muaynem var
Bebiskosuu Anneseker yaa ben de geçsem mi diye düşündüm ama kötü yorumlar epey vardı kararsız kaldım pek yorum yok hakkında olan da kötü hastanede yeni mi eski mi anlayamadım fotoğraflardan 😂 bi fotoğrafta dökülüyor bi fotoğrafta bir chefs var 😂
Anneseker Bebiskosuu bilmiyorum bana çok iyi geldi her şeyi sorabiliyorum güzel güzel anlatıyor bir sorun olduğu zaman aramamı söylüyor siz bilirsiniz
ayseaaksoy 1996snl Medipol megaya gidiyorum bende 650 liraydı muanesi şimdi 850 tl olmuş 2 gün önce kontrolüm vardı
Mujde1991 1996snl keske fiyatini fix leseydin , bizim hastanede muayene ucreti 1600 den 2100 olmustu bugun ve 9 ayimdayim yeni fiyattan odeme aldilar mesala
1996snl Mujde1991 bizde de öyle doğumdan önce bile ödeme almıyorlar anlaşma yapılmıyor dogum zamanı fiyatlar yğkselsede yüksekten alıyorlar Canım
Didemf 1996snl merhaba bende 38. Haftadayım doktor değiştirmek zorunda kaldım asiye hanıma gitmeyi düşünüyorum randevu alıp mı gidiliyor randevusuz bakar mı
1996snl Didemf genellikle kalabalık olduğu için randevusuz gidersen seni en son atarlar çok beklersin kendisi randevu almadan gel demezse randevusuz gitme al randevu Bahöelievler medipol ara istediğin saate al randevuyu