Happy20 24 haftalık hamileyim son 1 haftadır gece uyurken sağa sola dönerken kasık ağrım oluyor benim gibi olan var mı?
bnc Happy20 23 haftalık hamileyim bende de oluyor bı de ilginç şekilde bu hafta vajinada uyuşma başladı
Linaa90 Happy20 25 haftalık sol kasık devamlı ağrıyor 2 haftadır ..doktoruma söyledim tek taraflı ağrıysa korkma dedi ama endişe ediyorum
Canseeellyy bnc 26+3 üm bende vajina ağrım ve kasık ağrım oluyor kasılır gibi tarifte edemiyorum erken doğum olacak diye korkuyorum valla
bnc @"Happ Happy20 y20″#p28595304 Happy20 cuma randevum var görüşeceğiz ama bebek hareketlerinde sıkıntım yok
Seydoss 6 haftalık hamileyim bende de oluyor doktor normal dedi ama ne zamana kadar normal yani onu söylemedi
Seydoss Happy20 sadece bugün biraz inatçı bi ağrı vardı arada durup durup kramp giriyor sol kasığıma sizce normalmi
Gmzeakky Kızlar ben şuan 35 haftada girdim. 24 25 26 27 haftalarimda hep adete benzer kasık ağrılarım oluyodu ve normalmiş bide Rahim genisledigi icin özellikle olurmuş agri yani panik yapmayın kanama olmadığı sürece no problem
Canseeellyy Gmzeakky vajina ağrısı peki geriliyormuş gibi oluyor. Bebekte çok hareketli dizinde o haftalarda bebek çok hareketlimiydi her hareketini hissediyorum resmen
Canseeellyy bnc teşekkür ederim 2 gün önceki kontrolümde 960 gramdı. İlk gebelik olduğu için tecrübesizlikte var her problemde insan endişeleniyor
Linaa90 Happy20 walla bilmiyorum öyle dedi doktorumada çok güvenirim çok iyi bir doktor bugün için randevu istedim haber edecek gidince sorcam kasık ağrısını