Longtighthugs Merhaba kızlar 18 haftalığım ama 5 ay olmadan 6,5 kilo aldım çok kilo alıyorum gibi ama göbeğim de çıkmıyo Su içen birsi hiç değilimdir hamilelikte günde max 1,5 litre içiyorum acaba bu yüzden mi?
denizom Longtighthugs dikkat etmezseniz önünü tutamayabilirsiniz. Ki muhtemelen gebelik şekeri çıkabilir diye tahmin ediyorum. Sağlığınız için diyetisyene gidin lütfen. Doğum sonrası sizin için eziyet olacaktır kiloyu vermesi. Ben çok dikkat ederek 5 buçuk kilo aldım. Tabi ben normal hayatımda da çok aşırı su içen biriyim onu söylemiyorum bile. Ama yemenize dikkat etmelisiniz.
minikmucizeemaak Longtighthugs Aynı haftadayız bende sen kadar aldım üstelik günde 3 4 litre su tüketiyorum canım, doktorum bu kontrolde hızlı kilo aldın ilk başta ama son kontroller de duruldu kontrolden kontrole 1 kilo normal dedi bende hamur işi çok severim
Esrahmet Longtighthugs bence diyetisyene git kuzum biraz fazla gidiyorsun sonra vermesi İnanki aşırı zor oluyor
Agg0207 Busetomris çok almissn canım aslında karbonhidrat şekerli paketli gıda tüketmemeye çalış daha bebek çok ufak kendine almış oluyorsn bu boş kiloları ileriki haftalarda zaten çok fazla açılıyor iştah.
Longtighthugs Agg0207 evet malesef bana da çok geliyo ekmek ve hamur işini fazla yiyorum şekerli çok tüketmiyorum ama aldım işte bir de ben tüp bebek annesiyim çok fazla hormon ilacı ve iğne kullandım belki onlarında etkisi olabilir diye düşünüyorum belki de yanlış düşünüyorumdur
Longtighthugs denizom evet önünü tutamıcam gibi gebelik şekeri ölçümüne daha 6 hafta var ölçtürcem inşallah dikkat etmeye çalışıcam suyu fazlalaştırmam lazım inşallah becerebilirim 😔
aslanprenses_ Ben hamile kalmadan önce günde iki defa yemek yer başka hiç bir şey yemezdim ve sigara kullanıyordum. Şimdi 21 haftalık hamileyim öğün sayımı çoğaltım ara öğünlerle birlikte çok yiyorum. Sağlıksız da beslenmiyorum ama 7 kilo aldım. Yapabilecek bir şeyim yok. Ekmeği de kepekli yiyorum. Bazı bünyeler alıyor yani ben çok yatkınım kilo almaya. Konuşması bazen kolay oluyor dikkat et diye ama işte ben aldım. Günde min. 2 litre su içiyorum. Sağlıklı beslendiğini düşünüyorsan yapacak bir şey yok kilo alacaksın. Sadece suyunu biraz fazla içmeye çalış.
Longtighthugs aslanprenses_ çok da sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum ama ilk haftalarda kanama alanım olduğu için hep yattım ve yatmaya alıştım şimdi de hareket etmek çok istemiyorum ama hergün q saat yürüyüş yapmaya karar verdim
Kubra77 Longtighthugs ben ilk hamileliğimde 30kilo almıştım sonra da 2 yıl içinde kendiliğinden fazlasını verdim şekerim falan da çıkmadı moral bozmaya gerek yok şuan dikkat etmeme rağmen 26.haftada yine 11 kilo aldım demekki su içsem yarıyor yani yapı meselesi gebeliğin tadını çıkartmak en iyisi 😍
denizom Longtighthugs sadece su ile olacabilecek bi durum değil ki. Yürüyülte yapın sağlığınız uygunsa.
aslanprenses_ Longtighthugs üç ay ben gözlerimi açamadım. Günde 16 18 saat sadece uyudum. Bazı günler yemek bile hazırlayamadım eşim yaptı yemekleri. Ben de her gün 20 dakika yüzüyorum artık. Yani kilolarımıza bu uygulamada bazen laf ediyorlar ilk biraz üzülüyordum ama üzülmeye gerek yok. Sağlıklı olalım yeter ❤️
Esracigdem Longtighthugs ayy ben de riskli gebelik hala yatış kanama alanım duruyor bir tanesin geçmedi onun yatmanın da etkisi cok tabi hareketsizlik kilo alımını tetikliyor
Longtighthugs Kubra77 evet aslında hiç takmıyordum ama göbeğim çıkmadı gibi geldiği için takmaya başladım 🥹
Longtighthugs aslanprenses_ bu ayın 19unda randevum var o zamana kadar kilo almamayı hedefledim inşallah başarabilirim
Longtighthugs minikmucizeemaak ben 57 ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum hızlı ilerliyorum doktoruma soracağım
minikmucizeemaak Longtighthugs Sen yine iyisin bitanem 😂 Ben 59 60 arası gidip geliyordum ama doktorda ilk kilom 59 küsürdü Şuan 67 falan cıktı ama sorun şu ki eşimle evde tartılıyoruz farklı doktorda farklı yani evdekiyle 2 3 kg oynuyor nerden baksan
Gam Ben 32. Haftadayım 13 kg aldım biraz dikkat edeyim diyorum ama aç kalınca dayanamıyorum ekmek yemeden karnım doymuyor çocuğu aç bırakıyormuş gibi hissediyorum napayım doğum sonrası veririz artık kiloları açlığa dayanamam😂
Longtighthugs Gam porsiyonlarım az karnımın acıktığını hissetmiyorum midem kazınmıyo akşam 10dan sonra bişey yemiyorum sabah kahvaltımı 10 da yapıyorum ara öğün çok yapmıyorum bence hareketsizlikten kilo alıyorum 🫣