• Gebelik
  • Şafaklaaar kaç kızlaaar🥲 Ben 63🫠

Benimde 22 kaldı inşallah hayırlısı saglıklı sekılde kucagımıza almayı nasıp etsin rabbim

Sanathanim 25 ile heyecan dorukta 🙈🙈Bazen Panik oluyorum diyorum kalsın içeride 🙈 bazen diyorum ki artık kollarımda olsun 🙈 sürekli duygusal salya sümük modundayım 🙈 ilk gebeliğim neyle karşılaşacağım bilmiyorum 🙈 sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz ❤️

Sanathanim son 58 insaallah ya
Henüz doğum korkusu yüklenmedi aslında canım tatlıdır ama hamileliğin başından beri doğum çok kolay olacak diye telkin ediyorum kendimi şimdilik rahatım
Kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum o an çok zorlancam belki ama şu günleri o korkuyla geçirmiyorum en azından çok şükür

Sanathanim son 66 ama sezeryan olacağı için daha erken olur. Düşünmemeye çalış düşündükçe hem kendine hem bebeğine zarar verirsin canimm sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım inşallah 🤲

Sanathanim şafak 0 galiba 37+1 olduk muhtemelen sabah sezeryan olacağım 🤷‍♀️

Sanathanim evet ilk fazlasıyla var heycan korku tedirginlik neyle karşılaşıcam bilmiyorum korkusu çok farklı bazen şaka gibi geliyor 😂 sancıdır kasılmadır nasıl bişey bilmiyorum haliyle onların stresi var üstümde zaman azaldıkça