Gulsumkrts Ben rahim filmi cektirmistim orda cok hos bi doktor bende hayata gidiyorum cem bey e kac haftaliksiniz peki
Knur_23 Gulsumkrts cidden Elazığ başka ama bende ocağa kadar buradayım maalesef sonra Ankaraya gidicem.. 😏
Ysmn23 Gulsumkrts aynen canım ya her acıdan başka valla Karadeniz den Urfa ya geldim hiç ama hiç memleket gibisi yok hele o köfteden nasıl canım çekiyo ama yiyemiyorum😕😔
Seydanur Bende elazigliyim once medical e feti beye gittim simdi firat uni prof burcin kavak a gidiyorum..medical cok pahali altindan cikamiyorum 33 haftalik gebeyim
Gulsumkrts Seydanur arkadasim gidiyo feti bey e pahaliymis medikal bence bi sorun olmuyana kadar o kadar para dokmeye gerek yok ya ben de kac defa hayata gittim bu aydan sonra devlete gitmeyi dusunuyorum peki renkli ultrasona girdiniz mi ?
Seydanur Fethi bey de var renkli ultrasyon ama uni hastanesinde de var .. hatta flas getir atalim dediler video seklinde :) valla medical cok pahali 2.750 tl dedi sezeryan yada normal doguma.. bende firat uni gittim prof da sezeryan 450 tl normal dogarsan da zaten istedigine bedava dog :)