tubimom Gmzebilen hergun alıyorum extra bide maden suyu içiyorum ilk hamileliğimde olmamıştı hiç bu canımdan can alıyor sanki damarim çekiliyor bide uyurken oluyor gündüz bişey yok
Gmzebilen Haleyyy ya evet bende çok rahatsız oluyorum geceleri uykumu alıp kendiliğimden uyanmayı özledim 😢
tubimom Gmzebilen gerçekten çok kötü bisrymis ya bide kasığım sürekli ağrıyor son zamanlar bizi baya yoracak gibi
Eksijelibon Gmzebilen evet şimdiden stres oluyorum gerçekten birde işe gidiyorum delirmek ve delirmemek arasındaki ince çizgideyim😃
Gmzebilen tubimom bende kasık ağrısı yok da bebek ağırlık yapıyor bazen sıkıştırıyor çok idrarım varmış gibi oluyor baskı yapıyor
Eksijelibon Gmzebilen 37 ye kadar çalışma hakkımız varya ben 35 e kadar çalışsam şükredicem. İşe dönmiycek olsam umursamam ama memurum. işimi bırakmıycam doğum sonrası işe dönücem. Bari doğum iznim uzun olsun diyorum😔
tubimom Gmzebilen ben en son 29. Haftada gittim randevu aldım günü karıştırdım haftaici gidip doktora anlatılan devlet olduğu için iki hafta cezaliyim sıra alamıyorum. 33+5 benim şu an
Gmzebilen tubimom benimde bu perşembe randevum var özelde doğum için bir bilgi verir mi acaba erken mi daha
Gmzebilen Eksijelibon evet ya sende haklısın az zamanın var o zamana kadar inşallah bir sıkıntı olmadan izne ayrılırsın hakkında hayırlısı olsun 💐☺️
tubimom Gmzebilen doğum şekli yavaş yavaş şekillenir eğer baş gelisse büyük ihtimalle başka sorun yoksa normal der ama özeller sezeryan içinde bahane arıyor
Gmzebilen tubimom evet bana da planlı doğum demişti en son gittiğimde 39 a kadar bekletecek heralde bir sıkıntı olmazsa net bişey demedi ama ben normal doğum istiyorum ☹️
Guz06 Gmzebilen aynen 34. Haftadayım iki haftadır uyku yok , sabaha karşı 4 de uyanıyorum oda oda geziyorum evde serin yer bulup yatıyorum zorla uykuya dalıyorum neden böyle oluyor anlamıyorum 😢
tubimom Gmzebilen bir sıkıntı olmazsa olur inşallah hiç stres yapma doğal bir süreç zaten kendiliğinden oluşuyor. Ben bir kere yaşadım şimdi ikinciyi merak ediyorum aynı sekilde
Fulden94 35+2 yim bende bu son haftalar çok uykusuzum 🥲 4 Ağustos planlı sezeryan günüm 🥹 son günler geçmek bilmiyor klimada yatarken sıcaklıyorum nasıl oluyor asla bilmiyorum