_nigarr24_ Selam kızlar. Az önce kontrolden geldim 1 cm açıklığım vardı. Doktor ilaç koydu rahmime hafif sancılar için. Eve geldim,hazırlanıp hastaneye gidicem yatışım yapılacak. İn şa Allah yarına kadar doğururum. Dua edin rahat doğurayım🥲
Bhryeatss _nigarr24_ Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah sağ sağlim bebişini kucagına alırsın inşallah ♥️
Babymom22 _nigarr24_ Allah kolaylık versin bir avazda kurtarsın inşallah 🤲🏻 sertleşme oluyormuydu? Benim sürekli karnımda sertleşme oluyor 😶
Gulce-35 _nigarr24_ off bnde 40+1 bende de sancı çıktı adet ağrısı gibi ağrım var ama doktor bunlarla açıklık olmaz daha deyip bakmadı açıklığıma. Sanırım ilk hamileliğim diye.. eve yolladı 3-4 gün sonra kontrole çağırdı 😏kontrole kadar durmucak gibi hissediyorum..
Gizemmiray35 _nigarr24_ Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua etmeyi unutma 🥰
_nigarr24_ Bulbulyuvasi amin 🥹suni sancıdan baya korkuyorum ama sonuna odaklıyım elbet biticek acısı🥲2. doğum olduğu için korkum😅
Ulvana _nigarr24_ ohh canım çox şükür sağ salamat inşallah dualarım seninle sağ əlin başıma o həftəni mənde görüm🤲🏻❤️