Rumuzsuz ben 2 yıl olucak ağustosta inşallah ilk evlendigim zamanlar gitmedim bı sene sonra gittiim pcos çıktı kilo vs verdim olmadı dediğiniz gibi her yolu denedik yastık şöyle böyle olmadı bizde korunmadik hiç adetim düzene bindi olur artık dedim olmadı neyse benim olduğum yerden taşımak zorunda kaldım astım hastası olduğumu öğrendim işiten çıktım o aralar kadın doğuma gittim girdiğim doktor sağolsun çok çok iyi ilgili bir doktordu ve ben anlattım derdimi utrasyon la baktı ve yumurtaların tembel oyuzden olmuyordur dedi ve ilaç tedavisine başladık yumurtalar guclensin diye bana Diane doğum kontrol hapı vermişti bana dedi iki ay kulan adet ol ve gel dedi galiba çatlatma iğnesi mi yapacakti başka seymi bilmiyorum neyse ben kulanmaya başladım onu kulanirken hamile kaldım hiç bı şekilde düzenli giden bı ilişki olmadı ilişkiden sonra hemen ayağa da kalktım hiç umudumuz yoktu yani anliycaniz ilaç kulaniyordum çünkü ilaç bitti mide bulantısı ve baş dönmesi vardı adetim gecikmisti ve tekrar ne zaman basliyim diye doktora gittim dedim hocam böyle böyle ilaç dokundu galiba bana dedim sen gel bı bakalım dedi utrasyon la baktı ve hamilesin dedi efendim dedim hamilesin dedi öğrendiğimde 7+1 di inanamadim her ay her ay test yaptım kan verdim olmaamisti ve bu sefer direk hastnaede ogrenmistim inşallah umudunu yitirme beklediğin zamanda değilde ihtiyacın olduğu zaman geliyor mucizen inşallah olur