61sumeyra HaticeNur16 hiç bekleme bekledikce daha da ümitleniyor insan en başından öğrenmen emin ol daha az yıpratıcı oluyor sen git kan testi ver evde yapılanlar yanıltıcı olabiliyor çünkü
HaticeNur16 61sumeyra aslında sende haklısın canım doğru diyorsun da elimde test var bikaç gün daha denesem koyulaşınca gitsem varsa bile büyümüş olur net olur diye de düşünüyorum bi yanım acele etme diyor
Seyma5050 HaticeNur16 seni çok iyi anlıyorum Kndini her iki durumada hazırla bu ay olmazsa öbür ay olur canım 🤗🥰yalnız değilsin senin benim gibi vaktini bekleyen çok bekleriz bide oluyor çok şükür ya olmasa napardık
HaticeNur16 Seyma5050 evet canım ya öyle yapmaya çalışıyorum yani olmazsa yapacak bişey yok Allah ömür verdiyse önümüzde daha çok ay var ama varsa da tabi benden mutlusu olmayacak ama varsa da gözümden sakınmıcam bu sefer yani dikkat edicem ama abartmıcam
Seyma5050 HaticeNur16 aynen bende öyle yapıcam ben çok dikkat etmemiştim ama 6aylık oldu bşey olmaz diye ama belli olmuyor bacım 😔 acele etme bekle bende adet döngüm geçene kadar beklicem. Koku hassasiyetim var benimde onu farkettim hiç ağrım bişeyim yok
Seyma5050 HaticeNur16 ama ben senden umutluyum o çizgi kuruma çizgisi olamaz bacım. Sen yaptıktan ne zaman sonra öyle oldu
HaticeNur16 Seyma5050 hiç bilmiyorum bacım yaptım 2 dk falan sürdü çöpleri atıp ellerimi yıkadım sonra baktım hafiften görür gibiydim öncekiler gibi incelemedim yok işte kendini kandırma artık dedim ve yattım sabah baktığımda böyleydi
Mebus Seyma5050 benim adetim 5 güne kadar geçilebiliyor tam düzenli değil yani en son 27 mayısta adet olmuştum 27 haziranda böyle silik testle öğrendim o gün veya 1 temmuza kadar adet olmuş olacaktım
edadm HaticeNur16 var gibi sanki kuzum 🙈 ne kadar heyecan dolu zamanlardı ya böyle postlar gördükçe çok duygulanıyorum 🥲❤️
asyasemin Bu normal gebelik testiyse gecikmeden sonuç vermiyor zaten. Ama erken gebelik testi alsaydın onda daha net çıkabilirdi. Daha net şeyler söyleyebilirdik
HaticeNur16 asyasemin erken gebelik testini adet olmam gereken günde yapmıştım yoktu sanki ve sürekli gölge görür gibiydim bence erken gebelik testleri çok yanıltıyor
Mavilisa HaticeNur16 reglime 1,2 gün var canim. 2 kaset test yaptım, 1,2 saat bekleyince bu çizgi çıktı ikisinde de.