Edasak5 Kızlar normal doğum bekliyorum korkum var biraz ilk gebelik ne durumdasınız neler yapıyorsunuz
Lndakrmn Edasak5 artık beklemenin verdiği heyecan doğum korkusunun önüne geçti benim biran önce kavuşalım istiyorum 😀 gönlünü ferah tut kötü düşünme öyle yada böyle cıkacaklar karnımızdaki bebekler dogum ardındaki o kavusma anını düşün unutturuyor herseyi 🤗🌼
Sevval0308 Edasak5 beklemiyorum😂bekleyince gelmiyor 38+5 dendir gelir diyorum afagsgs 39+6 yiz bugün :)
Havva_Klnc33 Benimde 38+4 son 10 gün. Benimde ilk gebeliğim ne zaman gelecek diye bekleşip duruyoruz. Doğum korkusu yok bende heyecan daha baskın geliyor şu anlık 🙈 bir an önce gelse diye bekliyorum
Lndakrmn Havva_Klnc33 Rabbim sağlıklıca kucagımıza almayı nasip etsin doğumu kolaylaştırsın 🌼🎈🤲🏻 benim dün sancılar kasılmalar bayağı geldi gitti normal doğum istiyorum hayırlısı ise olur inşallah sezeryana dönmez durum 🫠
Sema5844 Havva_Klnc33 aynı kalmış günümüz acaba sizin de rahminizde ağrı varmı sırttan bazen batma geliyor ama bacak aram çok ağrıyor
Havva_Klnc33 Lndakrmn Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❤️ Artık yavaştan başlamıştır kasılmalarınız. Aralıklarını mutlaka takip edin. Benimde şu anlık normal doğum görünüyor ama bilemeyiz tabii. Son anda bir değişiklik olmaz umarım. Aman sağlıklı olsunlar da inşallah önemli olan o 🙈😍
Edasak5 Lndakrmn bugün bende de bı kasılma gibi birşey oluyor tam olarak kasılma nasıl acaba doğru anlıyorum herhalde ya 🤔
Lndakrmn Edasak5 anlaşılmayacak gibi değilmiş canım benim ilk gebeliğim bilmiyordum hep merak ederdim sancıyı dün düzensiz olarak geldi dinlenince geçti bugün de hafif olarak hissettryor belinde karnında kasıklarında batma gibi bir ağrı girip çıkıyor bebek kendini kasıyor onu hissediyordum sancı devam etseydi bebek gelirdi ama kısa sürdü gelmesi yakındır diye bir umut bekliyoruz doktorumla bakalım günü kendi belirleyecek gibi görünüyor 🫠🤷♀️🌼
Edasak5 Sevval0308 birde benim arada bir adet sancısı gibi oluyor oda normal mi sancı mı ney doğuma mı hazırlık
Havva_Klnc33 Sema5844 o bende de çok oluyor batma hissi. Hele bugün bir battı o kadar sertini hiç yaşamamıştım çok kötüydü çok korktum
Sevval0308 Edasak5 benimde bugun.var bebek toplaniyor adata vajinaya baskı oluyor adet sancısı gibi girip.cikiyor ama öyle kamandirmiyor beni birazdan bı sıcak suyun altına giriyim dedim
Lndakrmn Sevval0308 kontrol sıklığın ne düzeyde sevval doktorun kac güne bir gelmeni söyledi ,,, benim doktor haftadan haftaya muayene olmaya gel demişti gecen hafta ,,, bide suyun kanaman yada çok agrın olursa bebek hareketsizligi olursa gel bekleme dedi 🫠
Sevval0308 Lndakrmn canım ben bu hafta doktor değiştim. Daha doğrusu özelden devlete geçtim temmuz zammından dolayı. Haftada bir gidiyordum diğer doktoruma da bu da gece hafta dediki haftaya gel dogmazsan her gün nstye girmen gerekecek artık 40 hafta olduğu için. Salı günü gidecegim ama inşaallah o zamana kadar dogarim
Lndakrmn Sevval0308 anladım canım hayırlı haberler veririz inşallah güzel sağlıklı dogum olur 🌼🧿 suni sancıya yada sezeryana gerek kalmadan gelir inşallah kızlarımız bu sene nazlı çıktılar normal dogumu duymadım cevremde hep sezeryan dogum 🤷♀️