Mervenur_kcbs Hamileanne ben de öyle istemiyordum ama olunca kabulleniyorsun illaki şimdi heyecanla bekliyoruz
Ccyln Mervenur_kcbs ya ben şu an 5+6 haftalık hamileyim doktor karın ultrasonununda göremedi acaba alttan mı muayene olsam ben dış gebelik diye düşünüyordum kendimi içime bimir umut doldu
Mervenur_kcbs Ccyln 5+4 te karından gözükmemesi gayet normal ben vajinal gördüm karından hiç gözğkmwdi
cagla24 Mervenur_kcbs spiralle mi kaldın gerçekten sürpriz olmuş 😂 iyiyim canım sen nasılsın kaç haftalık bebiş
Hamileanne Mervenur_kcbs ne güzel benim kabullenmem biraz uzun sürdü 20 25 haftaya kadar nerdeyse depresyona girecektim sonra silkelendim Allah a sığındım şuan heyecanla bekliyorum 🥰
cagla24 Mervenur_kcbs oyy minik daha sağlıkla gelsin kamer ege abi oluyor demek 🥲 bana da bu ara 2.çocuk düşüncesi gelip gidiyo 28 yaşındayım şu an 30 olmadan yapsam mı diyorum sonra vazgeçiyorum falan 😂
Dlydmrcn Elif380 bende en son 21 haziranda adet oldum 2 hafta önce evde test yaptım pozitif çıktı sonra doktora gittim beta hcg yaptı 194 çıktı ama doktor bebek Rahime düşmemiş dedi bugün tekrar gittim 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim
cagla24 Mervenur_kcbs haklısın canım 30 dan sonra enerjim kalmaz muhtemelen 😂 yine zıpır bir erkek doğurursam diye korkuyorum kız olacağını bilsem yapcam hemen 😂 çok kararsızım ya bilmiyorum 🤷🏼♀️
Hatice--- Mervenur_kcbs bende yeni hamileyim 6+6 2.5 yaşında kızım var keseyi gördük kalp atışını bekliyoruz sağlıkla gelsinler inşallah 🌸
Mervenur_kcbs Hatice--- ay inşallah ben çalışıyorum oğlan kreşe gidiyor bir müddet te doğurunca göndermeyi düşünüyorum inşallah