Mlkymn Mihribansarma şimdiye kadar hep dikkatli oldum hafif işler yaptım ev işlerimi vs yormadan azar azar yaptım
Bebek90 Aysenurmus maşallah kaç hastalıkken dikiş atıldı acaba ben de serklajla ikizlere hamileyim 🙏🏻
Aysenurmus Bebek90 12+2 de planlı şekilde serklaj yapıldı. İyi ki de yapmışız şu an 16mm den 13e düşmüş ve hunileşme var. İnşallah 34 leri de görürüz
Mihribansarma Nasılsınız durumunuz nasıl Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sizler ne yapıyorsunuz
Aysenurmus Bebek90 başta tedbir amaçlı yapıldığı için doktorum ölçümü söylemedi ama daha sonra bakıldığında 3.6 cm olduğunu söyleyebilirim. Düşe düşe dikişe kadar düştü şu an
anapanda12 Mihribansarma 38+1den mezun olduk minik kızım dün doğdu hepinize sağ salim kavuştursun Rabb’im 2. Serklajım 2. Canlı doğumum elhamdülillah
Aysenurmus Bebek90 genel kanlarıma ayda 1 olacak şekilde bakıldı. İdrar yolu enfeksiyonu daha çok bakıldı diyebilirim. Enfeksiyon en istenmedik şey. Zaten enfeksiyon hissettikçe gidip tahlil verdim ve 1 gecelik saşe ilaçlardan kullarak atlattım.