Gamzessa1905 Merhaba hamişler ağustos anneleri olarak bebeklerimize uzun kollu mu alalım yoksa kısa kol mu yardım edin
Okayss Gamzessa1905 Ben hem kısa kollu aldım hemde hastane çıkışları uzun kollu evde giydiririm diye aldıklarım kısa
birannis_ Gamzessa1905 ben uzun kollu ve ince tercih ettim yaşadığım şehir çok sıcak ve aşırı nemli eminim klima açık olacak o yüzden kısa kol tercih etmedim
Nerfemm Gamzessa1905 yenidoğan zibinlar hep uzun kollu ama olurda cok terleme yaparsa bir atlet bir alt giydirilir. Bu sıkıntı yapilacak bisey degil. Çare tükenmez
Gokcem Bende hem uzun hem kısa aldım ilk doğduğunda belki dünyaya adapte olamaz hemen diye uzun aldım hava durumuna göre kısaları giydiririm
Tgcmrt48 Gamzessa1905 merhaba Fethiye de yaşıyorum uzun kol hastane çıkışı aldım ben fakat giydiremicem sanırım aşırı sıcak var doğuma sadece hastane çıkışı vercem geri kalan süreyi çıtçıtlı atlet Müslüm bez ile geçiricez 12 Ağustos doğum 🌸
birannis_ Marly21 sezaryen konusunda bir bilgim yok benim İlk doğumum normal dogumdu şimdi yine normal düşünüyorum sezaryen de kaçın hafta itibariyle gün veriyorlar hiçbir fikrim yok
Portredekitirtil Marly21 bende 32 haftalığım 37 de alacam diyor hesapladım 14 ağustosta ben tam 37 oluyorum. Eğer sizinki de 37 de alırsa ağustosun ilk haftası. Yok eğer 38 de alırım derse benim gibi 14-15 inde olur
Marly21 Idrnm ilk oğlum 37+3 suyum gelmişti. Bu bebeğim kilo olarak da 10 gün önde bence de 37 de olur gibi
cicek52 Gamzessa1905 uzun kol alt üst zibinli takımlar aldım. Kısa kol tek tük zibin aldım. Eylül başı gibi havalar serinler çünkü.
Miniikmucizem Gamzessa1905 ilk ay uzun kol oneriyolar diger aylar hava durumuna gore bence kisa kol giydirilebilir ben o yuzden hem uzun hem kisa kol tercih ettim
Gumus25 Gamzessa1905 hastane cikislari zaten uzun kollu onları uzun aldim ama yarım kollu zibinlar falan da aldim izmirdeyim aşırı sıcak. Hepsinden almak lazim
tubimom Gamzessa1905 ben hep uzun aldım ya kısa kollu zibinlar var işte artık o an duruma göre alırım olmadı çok kararsız kaldım çünkü