Bezelyeannesii miray_aden cevremizden cok tepki alinca tereddütte kaldim yoksa bizim icimize cok sindi ☺️
Bezelyeannesii gizemm0_ bu konu o kadar karmasik ki bazi hocalara bile danıştık bunun aksini söylüyor bazıları sizin dediginiz gibi
-Naz- Bezelyeannesii amin tşkler. Tüm hamileler sağlıcakla kucağına alsın inşallah rabbim isteyenlerede nasip etsin 😊
Bernasnli Bezelyeannesii kızım olsaydı Aden koyacaktım ama o kadar çok var ki kesin başka bir şey düşünürdüm
minikmucizeemaak Bezelyeannesii Evet adeni bende çok seviyorum ama çevremde hep kız da var 1 kişide erkek de gördüm ona da şaşırmıştım :)
Bezelyeannesii minikmucizeemaak bizde söylediğimizde hep şaşırıyorlar bu postu o yüzden acmak zorunaa kaldim ☺️
miray_aden gizemm0_ Bilgili kisiler kimler canim Kuran’dan daha bilgili birisi varsa dogrudur. Helak olan kavimler arasinda Aden kavmi diye bir kavim yok. Ad kavmi var Lût kavmi var. Aden Bahceleri Hz.Adem ve Hz.Havvanin bulundugu ilk bahce olarak geciyor kötü bir anlami yok yani
Replay miray_aden kesinlikle Aden ile alakalı bir lanetlenme yok öyle olsaydı hoca olan kayınbiraderim kesinlikle bizi uyarırdı
miray_aden Replay Aynen oyle canim bosver internette her gorduklerine inaniyorlar sen bildigin yoldan sasma 😂
Tuliy5 Yemen ve Hadramut sınırları arasında bulunan Aden, Âd kavminin merkezidir. Eski devirlerde Sâmiler, şehirlere onu imar eden kişinin adını vermekteydiler. Bu yüzden Aden, “Âdîn”in (Âdlılar ya da Âdoğulları) kısaltılmışı olarak kabul edilir. (Alıntı)