Maviii berdem6 ama bıyık acısıda kötü yani 😁😁 bende sendenim.. 38. haftanın içindeyim ama gel gör beni nasıl korkuyorum
berdem6 Maviii ayy biyigimi acit korkusuyla o kadar gec aldimki ilk alisimda :) uzun sure pala biyik raky gibi gezdim ortalarda sen dusun gerisini :))
berdem6 Selin13 ben bitek be. Bu kadar korkuyorum die dusunuodum.instagramda goruorumm herkes musmutlu kaygisiz bekliomus gibi gelio dogumu :)
berdem6 Devran yaaaa :) ben o haftalarda aslan kesilmistim.dogururum yaa herkes doguruoo sezeryan olsa ne olur uyurum dalan diodum :) sona dogru geldigim hale bak :)
Devran berdem6 ben şimdiden başladım nasıl olacak 😂😂 millet sorunca tabikide bormal doğurcam diyorum ama gelde bana sorun 😂
berdem6 Esomami ayy videolar istemesemde instagramda karsima cikio.neredeyse sezeryan ameliyati yapacak kadar bilgiliyim su an :)
berdem6 Ozlmmm 46 gunum kaldi kuzum.ben telkinde cigir actim :) denemedigim sey kalmadi.son gece yi dusunemiorum o korkuylaa nasil sabah edicem die.gozumun onune sedyeler amaliyat ortuleri gelio :)
Ozlmmm berdem6 😃😃Hahah hem komik hem korkutucu bir durum aslında 😃insan ne düşüneceğini şaşırıyor. İnşallah bir avazda Doğum yaparız 🙏
berdem6 Cilga ayy son 4 :) hayrlisiyla gelsin bebisin kuzum.ben son 4 de burda nasil postlar acicamm kimbilir :)
Cilga berdem6 inşallah hepimiz kurtuluruz bende çok korkuyorum ama bazende diyorum bi an önce çıksada kucağımda olsa bakalım cumartesi epidural sezeryan olucam dua edin bana bende hepinize dua edicem 🤗
Esomami berdem6 😂😂benim kuzenim bida hayatta dogurmam cocuk falan istemiyorm dedi bebegi 1bucuk yasinda suan kendi 30 haftalik 😂😂 unutursun bile o acilari bu ani
berdem6 Mv00 cogumuz ayniyiz bencee yaa :) burdaa dogum hikayemi paylasacagim gunu ve hisleri cok merak ediyirum :)
Zeynpatak berdem6 ben 15. Haftamdayim geçen aniden aglamaya basladim nasil dogum yapcam ben , galiba cikaramicam bu cocugu nolcak diye esim şoka girdi 😅😅yalniz olmdigima sevindim 😅😅
berdem6 Zeynpatak yaaa kuzum hic degilsin :) ben papagan gibiyim bu araa korkuyorum die herkese korkumdan bahsediorum.insanlar benden bikti :) ozellikle kocam :)
berdem6 Devran millete dogum seklimi solemeye korkuorum.seseryan diyince topa tutuolar :) sanki cok buyuk bi gunah islemisim gibi:)
berdem6 Esomami ayy bende diorumki ilk ve son die.dogumdan hemen sonraa yeniden basliyim bari calismalaraa :)
Englishteacher 25. Haftamdayım normal istiyorum doğururum diye geziyorum ortalarda ama içimi bilseler 🤭 Lazer epilasyonda ağlama noktasına geliyorum elimden gelse dokunmam bile genital bölgeme okadar hassasım o noktada😂😂 bu çocuğu nasıl yaptım ona şaşırıyorum da 😶 doğum konusu açılınca normal istiyorum tabiki diyip artizlik yapıyorum 😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️
berdem6 Englishteacher bendee yapiorum onu.tabiki normal diorum bazilarina.sonradan sorarlarsa ben normal istedim ama zorunlu sezeryan olfu dicem :):):)
Prensesim77 Englishteacher 😂😂 Bende ilk epilasyona başladığımdan terkedip gitmiştim ama bir hafta sonra yine tekrardan gitmiştim