Prensesdiana @meraltaskin132 detaylı anlatayım isterseniz hastaneye yatmadan önce 4 hap verdiler rahmim açılsın diye sonra yatışım yapıldıktan sonra kataterle rahimime iki tane balon yerleştirip su ile şişirdiler açılmam olsun diye bi yandan da suni sancı verdiler 2 gün boyunca balon takılıydı gerekli açılmam olunca keseyi patladılar ben yurtdışındayım Türkiye de nasıl yapılıyor bilmiyorum parçanın kalması için bebeğin küçük olması lazım iyi düşün canım
Hamalp meraltaskin132 of her tutkusu çok kötü Alla sabır versin. Ameliyat oldu çocuk baya ilerledi durumu. Başka Bi şekilde doğum yapanla konuşmuş onun bebeği şu an 2yasindsymis fizik tedavi filan gorcek
meraltaskin132 Hamalp genellikle bu tarz hastalıklarda teşhis erken haftalarda konulursa maalesef iyileşme şansı hiç olmuyor.Çünkü hastalığı çok ama çok ağır geçiriyor.30 haftadan sonra koyulduğunda genelde pek sorun olmuyor çünkü hastalık ilerlemiyor ama erken haftalarda olunca hastalık bebekle birlikte büyüyor ve çokk hızlı ilerliyor
Aslan_84 meraltaskin132 meraltaskin132 Tesekkür ederim 😘hayir kürtaj yapilmadi. Tek seferde Ölü dogum gerceklesti 😞
Elif6573 meraltaskin132 asla yargılamıyorum lütfen yanlış anlamayın okurken yüreğim ağrıdı. Çok zır bir karar ne olursa olsun tabii karar sizin ama bile bile insan evladına kıyamaz umarım tek doktor kontrolünde kalıp böyle bir karar almamışsınızdır. Allah şimdiden sizin yardımcınız olsun inşallah
meraltaskin132 Elif6573 yok hayır yukarda yazdıklarımı okursanız 3 farklı hastane 3 farklı doktora gittim.Araştırma,özel, şehir hastanesi hepsine gittim.Kadın doğum, perinatoloji hatta beyin cerrahları ile bile görüştüm hepsi aynı şeyleri söyledi maalesef
meraltaskin132 Elif6573 insan bir anne olarak bebeğini yaşatmak için bir umut arıyor.Ben 1 aydır araştırdım, konuşmadığım doktor kalmadı,bu hastalığı yaşayan insanlarla konuştum vesaire vesaire ama maalesef heepsinde aynı şeyler.Hiçbir tane doktor iyi olur demedi.
Elif6573 meraltaskin132 Allah yardımcınız olsun gerçekten çok ama çok üZüldüm sizinde hayattaki sınavınız evladınız allah kolaylaştırsın. Umarım sizi kırmadım kırdıysam da özür dilerim hakkınızı helal edin
Hamalp meraltaskin132 hmm bilmiyorum detaylı usg de öğrenmiş zaten çocuk dogdu normal Bi bebek sağlığında değil ama sağlıklı ilerliyor. Allah ona mükafatını verecek insAllah
Smyye0303 meraltaskin132 Rabbim yardımcın olsun sabır versin inşallah canım çok üzüldüm. Ben 14 haftalık anormaliydi sen gibi araştırdım vs perinatolojilere gittim ozellere işte düşük yaptırdılar suni sancı verip koldan serumla sonra 3-4 saatte bir alttan hap ağzımdan hap vermişlerdi 12 saatte düşürmüştüm özeldi benimki sonra çatala oturtup kürtaj yaptılar bayıldım tabiki bayilmadan asla olmaz dedim devleti bilmiyorum inşallah kürtaja gerek kalmadan hepsi çıkar. Kimsenin kararlarını yargilamayada hakkı yok çünkü çok zor bı karar bu seni çok iyi anlıyorum,🥺
meraltaskin132 Smyye0303 sizede çok geçmiş olsun maalesef insan başına gelmeden anlamıyor.Önceden bende derdim insan bebeğini nasıl aldırır ama işte kınadığın başına geliyormuş maalesef.Ben gebeliğimi sonlandırmamak için çok uğraştım ama bu karara itildim maalesef.Bundan başka bir seçeneğim kalmadı artık inşallah benimkide kolay geçer çok teşekkür ederim 🙏
Smyye0303 meraltaskin132 inan bende öyle oldum karar vermekte güçlük ceksekte Rabbim birdaha yaşatmasın evlat acısıyla sinamasin cok zor.bende derdim niye aldirirlar falan ama hiç konusmamak gerekiirmis gerçekten. Neyse inşallah kolay olur herşey inşirah süresi ac dinle düşürmek biraz geç oluyor bol bol dua et inşallah dualarım seninle canim umarım en kısa zamanda atlatırsın 🤲
_gulumm meraltaskin132 ben ilk kürtajı mi devlette olmuştum 10 haftalık. Tamamen uyuttular beni isteğim uzerine. Ben vajinismustum o yüzden çok korkuyorum. Çok geçmiş olsun sana da rabbik hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲