Helinnn1 Kızlar gebelikte 7 . Ayda vajinada ağrı normal mi hareket ederken yürürken ve uyurken sağa sola dönerken
Minik_2 Helinnn1 benimde inanılmaz vajina ağrım var sol ayagima kadar vuruyor.donerken yürürken iş yaptigimda daha çok artıyor.ilk gebelikte yaşamadım bunu hiç ama bu gebelikte yaşıyorum.doktor rahim uzunlugun gayet iyi dedi ilaç vermedi .idare ediyorum az kaldı zaten doğum a da
sevvalkara Helinnn1 İki gün sonra kontrolüm var ben de bu soruyu soracağım doktoruma. Vajinada ve karnın tamamen alt kısmında çok ağrım olmaya başladı bebeğin hareketleri de tamamen aşağı tarafa kaydı normal bir şey mi acaba? :/
tgcehnm Helinnn1 Mutlaka aklınıza takılan ufacık bişi bile olsa doktorunuza danışın her belirti herkesde aynı sebepten olmaz
mavideniz6 Ben de 12. Haftadayım bende de ağrı oluyor pazartesi doktora soracağım merak ettiğim bi konu..
zengooo mavideniz6 bende 9.haftadayim bel kasik ve vajina agrisi veya dolgunlugu var nasl bi agri sizin
mavideniz6 zengooo vajinanın üst bölgesi alt karın diyelim ağrıyor ve hassasiyet hissediyorum.Kasık ağrısı falan da değil direkt vajina ağrısı yani.Böyle giderse erken gideceğim doktora :(
Minik_2 Helinnn1 34 .haftaya girdim bugün .14 Ağustos ta büyük ihtimal doğum olacak.6.nci ayimdan sonra çıktı ortaya
Helinnn1 sevvalkara bende doktora sordum da kafası aşağı indiği içinde baskı ve ağrı oluyomuş ama sürekli takip et dedi sancı vs.
Sumeyye-88 Benimde öyleydi 14.haftamdan beri sagimdan soluma dönemiyordum 3 farklı doktora sordum 3 ude normal bebek baski yapıyor rahim genişliyor falan dedi 25-26haftalarinda geçti gibi baya şimdi 30.cu haftadayim nadir oluyor
Zeyzey055 Benimde 14 ile 18 hafta arası ağrılarım oluyordu idrar yolu enfeksiyonu çıktı hatta bebek aşağıda falan sanıyordum.hic alakası yokmuş ilaç kullandım geçti şükür ki
Helinnn1 Zeyzey055 evet bendende şüphelendiler idrar aldılarda bakalım sonuçlarda belli olur ama doktor baskıda yapar diyo emin olmak için idrar aldılar
Zeynepikranur Helinnn1 benımde aynı sorun dün muayenemde doktoruma sordum bebegın baskı yapıyor olabilir dedi belkide sizinde öyle olabilir