dudaktan_kalbe25 Kızlar kac haftalıkken soda icmeye basladınız ben suan 8+1 oldum ne zaman icmem gerek bilmiyorum
Kediannesi1 dudaktan_kalbe25 sade soda içmek bir şart değil benim alışkanlığım vardı hergün kahveyle içerdim hala daha başından beri içiyorum
tubimom dudaktan_kalbe25 son haftalarda içerseniz hem mide yanması hem de bebeğe kilo olması açısından daha iyi olur
dilay_06 dudaktan_kalbe25 ne zaman istersen başlayabilirsin temiz içerikli olsun yeter içinde magnezyum kalsiyum var
dudaktan_kalbe25 Kediannesi1 tmm da hamileyken sade soda ictin mi benek gelişiyormus bn onu diyorum kac haftalıkken icmek lazm acaba
aysenurr- İlk 3 ay sodadan tiksindim. Havalar ısınınca kola yerine soda içiyorum mecbur 😄 şimdiden basla sende
Kediannesi1 dudaktan_kalbe25 bebeğin gelişimine bir katkısı yok aslında magnezyum kaynağıdır içmenin de bir zararı yoktur abartılmadığı sürece doktorunuza sorarsanız daha iyi bilgi verir ama soda yerine çiğ kuruyemişler tüketirseniz hem bebeğe faydası vardır hemde magnezyum içerir hatta karpuzda bile aynı magnezyum vardır
2_evlatyolda Mikemmelbiranne ne kadar dogru bilmem ama bebek dogunca sarılık olmaz olsada cok hafif geçirir die biliyorum gebelikte kramplar agrılara iyi geliyo die biliyorum
Bulbulyuvasi Soda magnezyum için de gayet iyi ama bildiğim ikinci trimesterden başlıyorlar yanlış yönlendirmek istemiyorum ama abartılmadığı sürece bir sorun olacağını zannetmiyorum canım afiyet şifa olsun bebişe
dudaktan_kalbe25 Mikemmelbiranne ama sor da one göre icersin kac aylık suan bilmiyorum iste bnm daha kücük die korkuyorum icmeye
Mikemmelbiranne dudaktan_kalbe25 12 haftalığız şuan ama dediğin gibi doktora Bi sormalı da öyle içmeli
Zehrabal1 Benim doktorum bişey demedi ama bı tanıdığımin doktoru 2 aylık hamile iken içmesini söylemiş . Bende içiyorum daha çok sevdiğimden içiyorum ama bebeğe de çok faydası varmış magnezyum açısından
Ilba_34 Ben 8+4 de gitmiştim doktora her gün bir adet tüketmen iyi olur demişti bende çok zorlamıyorum 2-3 günde bir tüketmeye çalışıyorum
Muru dudaktan_kalbe25 bende öğrendiğim andan beri içiyorum ilk gebeliğimde de içtim ve içerisindeki magnezyum vs gerçekten işe yarıyor ilk gebeliğimde çok kilo aldım bebeğimin kilosu da iyiydi ve hiç be eklem ne bel ağrısı vs hiçbir şey yaşamadım👍
dudaktan_kalbe25 Muru bnde baslıcam artık yani ama iste erken mi die düsündüm baslarda iciyodum sonradan bisey olur die bıraktım
Vaveylaanur dudaktan_kalbe25 hergün içerim sıcaklarda iyi geliyo zaten severdim tüketirdim belli bi süreden sonra başllamadım
Golgem26 Ben sürekli içiyorum midemde gastrit olduğu için alışkanlık hamilelikten önce de günde 1 tane içiyordum şuan da içiyorum çok rahatlatıyor mideyi